Spring naar bijdragen

Team van Druten

Leden
  • Aantal bijdragen

    90
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Berichten geplaatst door Team van Druten

  1. Ik gebruik de Macro Nuvi60CsxGarminCSVPOIExport.gsk en hierna zet ik met Poiloader de Caches in de Nuvi, werkt perfect.

     

    Gr Alex (Team van Druten)

  2. Kreeg net een mailtje binnen van Online, deze geven ook aandacht aan Geocaching, zie onderstaand stuk:

     

    Geocaching

    Uitgeschaatst? Of juist vreselijk veel behoefte om de frisse buitenlucht weer op te snuiven? Niets leuker dan een mooie wandeling te combineren met een spannende speurtocht. Geocaching is plezier voor het hele gezin. Met een gps in de hand zoekt u naar een opgegeven route. Helpen de satellieten u de juiste plek te vinden? Ontcijfert u de soms cryptische aanwijzingen? Op de plaats van bestemming ligt een kleine schat verborgen.

    Schatzoeken nieuwe stijl (met een link naar Geocaching.nl & Geocaching.com)

     

    De waarheid op het web

  3. Jammer !

     

    Deze nog prima werkende PDA van HP / ipaq type 1710 mail me waar ik dit kan vinden en je krijgt je antwoord.

    Hij komt samen met lederen tasje en oplader en is echt gratis.

    Je kan hem echt gratis afhalen in Maassluis of je betaald alleen de verzendkosten.

     

    Interesse mail gerust.

     

    IPAQ

     

     

    Hij is vergeven draadje kan dicht.

     

    Gr. Saffier

  4. Ik heb nu sinds een tijdje geocachenavigator op mijn nokia 5800 en het werkt erg goed. Ik kan gemakkelijk caches in de buurt zoeken en ga er dan met mijn garmin 60CX op af.

     

    Maar nu komt het probleem, als ik de cache gevonden heb wil ik hem met geocachenavigator loggen. Volgens mij gebeurd dat ook, alleen als ik thuis ben en ga controleren is er niets gebeurt.

    Wie kan mij hiermee helpen.

     

    Repel101

     

    Ik heb inderdaad hetzelfde probleem met de N96, doen we wat fout ?

     

    Alex (Team van Druten)

  5. Ik ben degene waarover het draadje is begonnen ! Ik heb afgelopen zaterdag tijdens het Geocoinevent een Coin gewonnen, die in overleg is geadopteerd. Ik heb inderdaad de logjes verwijderd die er al stonden, zonder mij bewust te zijn geweest, dat ik hier 3 mensen mee heb gekwetst :rolleyes: Ik heb de starter van dit topic ook al geschreven om een nieuwe discovery te plaatsen, maar vind wel dat er wat overdreven wordt gereageerd door hem.

     

    Nogmaals, ik had nog nooit een Coin geadopteerd, dus bij deze Coin, die ik heb gekregen, onbewust de logjes verwijderd, sorry het zal nooit meer gebeuren, in het vervolg zal ik een geactiveerde Coin wel links laten liggen !

  6. Ik heb zelf mijn Garmin 60 CSX via Ebay bij Bestrealdeals in de VS besteld. Is super netjes geregeld, binnen een week in huis, netjes in cadeauverpakking (happy birthday) voor de douane. Kosten € 320,- Ook met Nedrlandse patch en Mapsource, Topo Nederland etc.

     

    Team van Druten

×
×
  • Nieuwe aanmaken...