Spring naar bijdragen

Team Ain-m

Leden
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Team Ain-m

  1. Alle betalingen t/m 29/12 zijn verwerkt. Laat het me s.v.p. weten als je betaald hebt maar nog steeds als member in de lijst staat.

     

    Er zijn betalingen binnengekomen van:

     

    = Cacher: Tjitte . Komt niet in ons bestand voor. Schrijffout? Fam Hoogkamp uit Eenum.

     

    Bedankt :D

     

    Staat nu bekend als Team Ain'm en bij GC.com als tjitte

     

    Idereen alvast de beste wensen

    Team Aín'm Tjitte & Wibbina

  2. Wij maken al meerdere jaren € 15,= over. Nu blijkt dus dat we daarvoor een langer donateurschap gekregen hebben in plaats van een hogere bijdrage geleverd te hebben. Dit is nooit de bedoeling geweest.

    Kan ik nog ergens meer Euries kwijt :lol: of moet Wijntje :) nu een eigen bijdrage storten :cry:

    Ruud :beerchug:

    Ook wij hebben een vaste bijdrage van 10 euro ingesteld maar dan per 1/2 jr dat heeft dus weinig zin?

    gr team Ain'm

  3. :rolleyes: Wij hebben enkele weken geleden ook ergens 1 in handen gehad die heb ik geprobeerd te loggen op de genoemde site, maar daar moest ik me eerst weer registrere en daar had ik geen zin in. De heleboel was me ook niet helemaal duidelijk. Ik heb hem weer teruggelegd. Jammer voor de eigenaar maar ik wil niet op te veel verschillende site,s bekend zijn.
  4. In amerika zie ik ze er nog wel voor aan om om de 161 meter (dat is toch de min. afstand tussen caches) een soort van 'cache-"mijnen"-veld' te maken waarin dus inderdaad iedere 7,5 min een cache gelogt kan worden ofzo... :blink:

    ;) In Amerika mogen ze toch niet binnen 1 of meerdere mijlen van elkaar liggen? Dat meen ik toch gelezen te hebben in een van de draadjes. Voor Nederland is die maat aan gepast omdat we anders met enkele honderden caches al vol zouden zitten. Ik heb een paar dagen geleden 6 traditionals gevonden in 1.5 uur in het donker maar op bekend terrein dat is 1 per 15 min en het liep als een trein.

    Team Ai'm

×
×
  • Nieuwe aanmaken...