Spring naar bijdragen

barne

Leden
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door barne

  1. heb het ook eens geprobeerd.......na meerdere mails werd het me duidelijk dat ik 73.10 mocht betalen om een cache te mogen plaatsen.......dan maar geen cache... :angry:

    vervolgens kreeg ik na een paar maanden een berichtje of ik mee wilde werken aan het uitzetten van een geocachetochtje voor de gemeente.....dezelfde mensen die na lang overleg eigenlijk niet echt mee werkten.

     

    ik had er geen zin in........(vreemd he) :beerchug:

     

    mijn 2 centen....

     

    Goh, wat heb je hier een kans laten leggen om juist die mensen die het plaatsingbesluit kunnen beslissen voor je op een hele goeie manier kennis te laten maken met onze hobby, had die prachtige multy die je in de planning had door de gemeente bonzen laten proeflopen en zo waren ze vanzelf enthousiast geworden, en wedden dat je dan wel elke medewerking meekrijgt van die gasten,kosteloos

     

    Dus ja, ik vind het vreemd dat je er geen zin in had

     

    Mijn 2cent.jpg

     

    Barny b50c08bc-e26d-4d78-99d2-acb52f6a2315.jpg

     

     

    1012 berichten geschreven waarvan 8 verwijdert (Gegumd) zijn

     

    Ik ben er wel op in gegaan en heb de gemeente ambtenaren inclusief de verantworodleijk wethouder een leuke cache voorgeschoteld. Reacties waren laaiend enthousiast maar het haantjes gedrag is niet verdwenen. Dit alles in combinatie meet de afdeling toerisme om mijn woonplaats te promoten. Blijf tegen allerlei obstakels lopen ondanks een vergunning.

  2. Ik heb GSAK aangeschaft en geinstalleerd, het programma komt echter niet verder dan het introscherm.

     

    Rara hoe kan dat

    Probeer eens de programma directory waar gsak in staat te excluden uit je virus scanner. (of kijk ff of gsak wel opstart als je virus scanner uitstaat, en zoek dan uit hoe dat excluden werkt :-))

     

     

    Laatste versie van GSAK van de week geinstalleerd, virusscanner uit heeft ook geen resultaat opgeleverd. Misschien dat een herinstallatie van de pc helpt, dit is echter ook geen garantie.

     

    Ben helemaal bij met de updates van Windows.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...