Spring naar bijdragen

larstiaan

Leden
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door larstiaan

  1. uhhh, dan staat er toch alleen een link en niet de daadwerkelijke puzzel???

  2. Ik wil onze WK-cache (WK1974 de middenstip) wat opleuken i.v.m. het huidige WK voetbal.

    Daarvoor wil ik een jigsaw (legpuzzel) op de cache-pagina plaatsen.

    Weet iemand hoe ik dit kan doen? Wil er een eigen plaatje voor gebruiken....

  3. Ik ben op zoek naar het greasemonkey-script dat foto's laat zien die bij logs geplaatst zijn. Standaard zie je een icoontje en een verwijzing, maar het betreffende script liet een kleine afbeelding van de foto's zien, meteen in de log. Bij mijn nieuwe installatie ben ik het kwijt geraakt. Ik heb al gezocht bij locusprime, li'l devil en op de forums van gc.nl en gc.com, maar ik kan eht neit vinden. Weet iemand of het ngo bestaat en zo ja, waar het te vinden is?

     

     

    hier al gekeken? http://userscripts.org/

  4. De afgelopen tijd heb ik veel mailtjes gehad waarin gevraagd werd of en zo ja wanneer onze cache XII weer online zou komen. Welnu, het is zover!

    De werkzaamheden ter plekke zijn eindelijk afgerond. De cache is enigszins aangepast en voor de liefhebbers van een pittige cache in Ede is hij weer beschikbaar.

    Veel plezier!!!

  5. Na vele maanden van voorbereiding hoopten wij de geocache-gemeenschap te verblijden met een top-cache. We bedachten een tocht die (in onze ogen) zowel fraai, leuk als uitdagend zou zijn. Hoewel het een pittige tocht van zo´n 4 uur is geworden blijken de reacties enthousiast te zijn. We willen iedereen bedanken voor hun geweldige logs/foto´s. We staan nu (even? :lol1: ) bovenaan in het Geo d´Or klassement en eerlijk gezegd zijn we daar best een beetje trots op! Dank voor de enthousiaste reacties!! We hopen dat nog veel van julie er plezier aan zullen beleven.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...