Spring naar bijdragen

Phil 56

Leden
  • Aantal bijdragen

    1
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Phil 56

  1. 10 uur geleden zei Peetee:

    Laten we uit de reactie van de reviewers de volgende zaken halen:

    1. "Er zijn nog diverse mogelijkheden voor het houden van events binnen grenzen van momenteel van toepassing zijnde regelgeving."

    2. "De reviewers vertrouwen er op dat de host dus verantwoording neemt." Daartoe heeft de host zich verplicht bij het aanbieden van het event.

    3. "Het Nederlandse reviewer team volgt de ontwikkelingen rondom de maatregelen en regelgeving nauwgezet en hebben hier zeer frequent overleg over."

     

    Dat lijkt mij dus heel duidelijk:
    1. Er is binnen de huidige regels ruimte voor het organiseren van events (iedereen weet dat dit over 3 weken anders kan zijn ...)
    2. De event-organiseerders hebben een verantwoordelijkheid bij het zorg dragen voor het naleven van de regels.
    3. De reviewers volgen de ontwikkelingen (v.w.b. regelgeving) op de voet en gaan indien nodig ingrijpen (bv. als events verboden worden).

    Maar laten we vooral niet vergeten dat we ook als event bezoekers een grote verantwoordelijkheid dragen. Wij (bezoekers) kiezen er zélf voor om een event wel of niet te bezoeken. En áls we dan een event bezoeken dan bepalen wij zélf ter plekke óf we er blijven, hoe láng we er blijven en hoeveel afstand we tot anderen bewaren.

    Volgens mij is in geen enkel geval de verantwoordelijkheid voor het eigen gedrag bij events op anderen af te schuiven. Niet op de reviewers en niet op de event hosts!

    Na contact te hebben gehad met het RIVM moet ik concluderen dat:

    Samen deelnemen aan activiteiten, is 4.
    Het event is een activiteit en geen officieel georganiseerd event (40) is en privé (4)...

    Een officieel event, de organisatoren ontvangen salaris of het wordt geregeld op een locatie waar een bedrijf (horeca of zo) de organisatie op zich neemt?

    Gr.
    Phil

×
×
  • Nieuwe aanmaken...