Spring naar bijdragen

leip11

Leden
  • Aantal bijdragen

    347
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door leip11

  1. na een hele tijd eigenlijk niks met geocaching gedaan te hebben ook niet op dit forum. heb ik er nou weer zin in om weer wat te gaan doen. aangezien kerst en sinterklaas weer in de buurt komen was mijn vraag dus of er dit jaar weer een van die 2 events kwamen. waar ik dan graag weer aan mee wil doen. mischien stond dit hier al ergens op het forum maar dat kom ik niet vinden.

     

    groet,

     

    timo

  2. geef mij maar een paar goede legerkisten waterdicht zeker voor het eind handig. lekker stevig stalen neus dus kan ze ook nog met werk gebruiken.

     

    voor maar 50 euries bij de dump en klaar is timo om te gaan cachen.

     

    timo

  3. als jij via google earth bij de zoekfunctie eerst de straatnaam dan de stad en dan het land intoets dan zoemt hij hem in naar de straat die je nodig hebt. en met dat progje van gc.com die je met google earth laat draaien krijg je ook alle caches en de buurt.

     

    zal effe kijken of ik screenshot ken maken.

     

    timo :)

  4. denk post het hiermaar omdaqt het ook met het forum te maken heeft. maar als ik dus een topic open dan zie ik alleen het eerste bericht en het laaste bericht. ik weet niet of dat bij jullie ook zo is of alleen bij mij maari k vind het behoorlijk irritant.

     

    timo ;)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...