Spring naar bijdragen

Richard en Monja

Leden
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Richard en Monja

  1. @StefandD;

    1 uur geleden zei StefandD:

    Aan je screenshot te zien dat de cache die wordt weergegeven geen gecorrigeerde coördinaten heeft. Ik ga er van uit dat de rest dat dan ook niet heeft.

    Op screenshot staat Helikopter #3 waypoint reeds weergegeven met gecorrigeerde waypoint, want "ballonmarker" staat op juiste aangepaste coördinaten van daadwerkelijke GZ en niet de fictieve puzzel coördinaten zoals ze bovenaan de cachepagina staan. Voor de overige waypoints in de lijst geldt hetzelfde.

    Vandaar dat ik niet snap dat de coördinaten alsnog handmatig moeten worden aangepast. Daarnaast snap ik in dit opzichte jammer genoeg nog steeds niet waarom de oplossingen niet worden overgenomen op de Geocaching.com website met de macro.

  2. Weer bezig geweest om macro werkend te krijgen. Heb draadje van macro doorgenomen, maar krijg totaal geen hoogte van alle opties in deze. Krijg geen filter toegekend aan open staande waypoints. Heb wel "Gecorrigeerde Coordinaten" aangepast. Daarna filter opgeslagen als "Nieuw".

    Links onder blijft naar Filter: Geen staan. Hoe kan ik dit aanpassen. Maw. geen idee hoe ik filter "Nieuw" kan toekennen aan gewenste waypoints.

    Als ik macro nu gebruik worden alle waypoints omgezet naar Thuis locatie. Dat is iets wat ik totaal niet heb ingesteld.

     

    Ik vraag mezelf af waarom alles zo omslachtig moet in mijn ogen. Als GPX bestand aangepaste coordinaten heeft ( Zichtbaar als waypoint locaties in GSAK ) van opgeloste puzzels dan moet het toch met '1-klik' mogelijk zijn om deze naar Geocaching.com over te zetten??? Via meerdere macro's is voor mij heel omslachtig en heb ik geen verstand van.

    Naamloos.png

  3. @kalkendotters,

    Bedankt voor de info van de macro. Heb deze in GSAK geinporteerd en paar keer geprobeerd de opgeloste mysteries te verwerken. Helaas tot op heden niet gelukt. Ik krijg melding als in bijlage. Geen idee wat we fout doen. Macro gaat alle oplossingen 1 voor 1 bij langs. Als we naderhand op de Geocaching website kijken dan staan alle caches nog als voorheen en origineel......

    Graag nog enige hulp in deze

    Naamloos.png

  4. Hallo,

     

    Ik ben nieuw met het GSAK programma en zeer waarschijnlijk met een heel basic probleem. Zo eentje die allang eerder is beantwoord en waarvan de meesten zullen zeggen; Maar ja, dat is toch voor de hand liggend....... We cachen al sinds 2013, maar nog nooit eerder mee bezig geweest. Samen met een mede cacher hebben we redelijk wat mysteries opgelost de laatste tijd en delen de oplossingen dan met elkaar. Nu krijg ik de opgeloste myteries in GPX format binnen. Medecacher gebruikt C:Geo, wij de Geocaching App. Middels C:Geo in zijn de GPX bestanden snel binnen te halen naar ik begreep.

    Nu wil ik de opgeloste mysterie GPX file vanuit GSAK exporteren naar Geocaching.com zodat de juiste oplossing coördinaten zijn bijgewerkt maar krijgen dit niet voor elkaar. Iemand een uitleg zodat we verder kunnen?

    Alvast bedankt,

    Richard.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...