Spring naar bijdragen

The Butterflies

Leden
  • Aantal bijdragen

    49
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door The Butterflies

  1. Als je even verder kijkt:

     

    * Algemene Voorwaarden

     

    Het gratis beltoon-aanbod is enkel geldig voor gebruikers met compatibele GSM's op KPN, T-Mobile, Vodafone Libertel, Orange, Telfort en Tele2. Dit is een Funmobile Polyfone Beltonen abonnementsdienst. Door in te tekenen op deze dienst en door jouw persoonlijke PIN-Code, die verstuurd zal worden naar het GSM-nummer dat je op deze website doorgaf, in te voeren, erken je dat je je abonneert op onze dienst. KPN, T-MOBILE, VODAFONE LIBERTEL, ORANGE, TELFORT EN TELE2 GEBRUIKERS zullen wekelijks voor € 6,00 gefactureerd worden en ontvangen 5 Polyfone Beltonen-kredieten per week. Spelletjes zijn niet beschikbaar voor KPN I-mode gebruikers. Alle abonnementen zijn onderhevig aan de Algemene Voorwaarden. Minderjarigen hebben de toestemming van hun ouders nodig. Ongebruikte kredieten worden niet overgezet naar de volgende week (zie Algemene Voorwaarden). Normale operatorkosten (WAP, GPRS, SMS) zijn van toepassing. De lasten zullen op jouw GSM-rekening gefactureerd worden of zullen worden verminderd van uw voorafbetaalde rekening. Voor hulp, stuur "HELP" naar 4060. Om jouw abonnement te annuleren, stuur op eender welk moment de tekst "STOP PL" naar 4060. Gelieve, in geval van vragen, onze klantendienst te contacteren op support@funmobilenl.com of telefoneer naar 31 20 8903971. Andere lasten kunnen van toepassing zijn.

     

    Het kost dus 6 euro per week.... Hartstikke veel, veel telefoons kunnen bestanden uitwisselen met pc, zo kun je veel makkelijker en gratis ringtones/muziekjes erop zetten...

  2. Ik ga binnenkort op vakantie naar Mallorca, en ga daar natuurlijk een paar geocaches doen :D

    Ook heb ik net 3 dagen een MacBook met Mac OS X gekocht, die ik dus wil meenemen.

    Alleen weet iemand welke (gratis) software ik kan gebruiken om waypoints, routes en tracklogs uit te wisselen? Ik weet niet of ik daar beschikking heb over internet, dus het moet iets zijn wat ik offline kan gebruiken.

    De cachebeschrijvingen kan ik van te voren opslaan op m'n laptop.

    Alvast bedankt :thumbup:

  3. Soms is een tweede spiegeltje zelfs wel handig. Daarmee wordt iets dat in gewoon schrift is geschreven en door de eerste spiegel in spiegelbeeld komt te staan weer gespiegeld zodat je het normaal kunt lezen.

    :cry:;) Is dit nog te volgen? ;);)

     

     

    ja, het is te volgen, maar waarom zou je iets dat in gewoon schrift staat eerst spiegelen en daarna weer??? dat gedeelte is weer niet te volgen......

  4. Ik moet binnenkort ook engels presentatie houden, en dit onderwerp wil ik ook wel gebruiken. Niks moeilijks wat ik niet snap en nog moet opzoeken, geen moeilijke termen die ik moet vertalen.... Alleen ik denk niet dat ik een speciale cache ga verstoppen, omdat ik maar 5-10 min de tijd heb voor de presentatie...

  5. geef mij maar een leuke wandelcache, maar wel met sommen tussendoor (plus, min, delen, vermenigvuldigen)

    en de caches waarbij er echt veel rekenwerk aan bod komt, daar maak je maar mysteries van of je vermeld er duidelijk bij dat het om een rekencache gaat, dan kun je als cacher daar rekening mee houden en als je het niet kan, dan hoef je het toch niet te doen?

  6. Het is inderdaad echt fantastisch!!!! :rolleyes: Eindelijk is omgeving Tilburg ook scherp! :D

     

    De foto's rondom Tilburg zijn in erg zonnig weer genomen, een klein nadeeltje, en dat is dat de nieuw Noord-westtangent (wie heeft die naam verzonnen???) wel scherp op foto's staat (is ie nouw al in gebruik of niet?), maar nog niet als weg aangegeven (of ligt dat weer omdat mijn versie nog van voor die opdate is?)

     

    Wat natuurlijk ook een voordeel is is dat je alle caches in google earth nu op goeie resolutie kunt bekijken (bij de hoofdpagina naar "mijn cache pagina", dan rechtsonder iets met google earth, ook pas geleden ontdekt, erg handig als je caches moet hebben in het buitenland waar je geen site van hebt, of de site in het spaans of chinees ofzo....)

     

    Vliegbasis Gilze-Rijen is trouwens ook "geblokt".

     

    Ben ik net in amsterdam aan 't kijken, is ook het scheepvaartmuseum geblokt!!! dat is toch niet iets van het leger?????? :eek:

  7. Ik ben 15 jaar en zit nu op scouting in Kaatsheuvel en moet binnenkort naar de volgende groep, maar die draaien op donderdagavond en dat vind ik niet heel erg praktisch, dus eigenlijk zoek ik naar een nieuwe scoutinggroep in regio Tilburg, die ook veel gebruikt maakt van de Gps, dat is helaas bij de scouting waar ik nu op zit helemaal niet.

  8. wij hebben in amerika, duitsland, belgië en luxemburg nog nooit problemen gehad :beerchug:

    oja, volgens mij ook niet in groot-brittannië en canada, daar zijn we met het vliegtuig over heen gevlogen en gps had daar ook gewoon goed ontvangst

×
×
  • Nieuwe aanmaken...