Spring naar bijdragen

de Zaaiers

Leden
  • Aantal bijdragen

    23
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door de Zaaiers

  1. Toch wel straf hoe ze er bij GS erin slagen om minstens 13 nieuwe bugs te creëren wanneer ze er 20 fixen ... :thumbdown:

    Enig idee hoe groot die site in elkaar zit? Als je op page1 iets verandert verandert er op page39995 ook wat.

    Als je bij zo'n systeem een update doet weet je bijna zeker dat het nooit vlekkeloos kan gaan.

     

    Kwestie van goed testen.....

  2. Gelukkig konden we gisteren bij dit memorabele moment aanwezig zijn. Hieronder onze bijdrage aan het boek dat Wilxlii gekregen heeft.

     

    Haiku voor Willxii

     

    Haiku voor Willxii

    man met een echte missie

    gaan wij het halen?

     

    Tienduizend caches

    gevonden na speurtochten

    wat een prestatie

     

    De carrotte-pot

    ondertussen ook bekend

    bij menig cacher

     

    Haiku kennen we

    dankzij een carrotte schat

    dat was een leuke

     

    Cachen is topsport

    spannend of het gaat lukken

    ontmoet je iemand?

     

    Schat niet gevonden?

    de Carrotte-methode

    als laatste manier!

     

    Bij 6666 stuks een dans

    wat wordt het dan nu Willem

    parachute sprong?

     

    Gefeliciteerd,

    we gunnen je nog veel meer

    dus weer snel op pad!

     

    De Zaaiers

  3. ik vraag me af of iemand dit herkent: GSAK is bij mij vele malen trager als ik de kolom 'last four logs' laat weergeven in 't grid. Je ziet dan de verschillende wp's stuk voor stuk in 't beeld verschijnen. Voordat de 1e pagina in beeld staat ben ik seconden verder.

    Als de kolom 'buiten beeld' is (maar dus niet uitgevinkt), dan gaat 't prima, maar zodra ik dan naar rechts beweeg (ik heb de last four logs kolom helemaal rechts in 't grid staan), zie ik dat die kolom weer regel voor regel gevuld wordt.

     

    Ik heb virusscanners e.d. al uitgehad, zonder resultaat. en als ik die kolom helemaal niet weergeef, merk ik nog een kleine traagheid bij de 1e kolom, die gebruikt wordt om de status van het wp weer te geven. Maar die traagheid is stukken minder dan de last four logs kolom.

     

    Iemand enig idee?

  4. Leuk stukkie! Stijn heeft tijdens de wandeling, waar een deel van 'De Zaaiers' en het voltallige, uit 1 persoon bestaande, team 'Leeuwerikje' , goed geluisterd en opgelet :) , en had ook toen z'n huiswerk al goed gedaan.

     

    En Freek, we weten dat je vrouw het cachen ook leuk vindt hoor! :clown:

     

    Groetjes,

    Raymond, Louise en Emma

    'De Zaaiers'

  5. Volgens mij maken we ons met zijn allen veel te druk om (eigenlijk) helemaal niets. Als je kijkt naar de honderden onderwerpen die in de afgelopen jaren bij de diverse programma's van Spijkerman voorbij zijn gekomen, is geocaching voor de massa wel een erg oninteressante.

    Natuurlijk zal het een (kleine) impuls geven aan de deelnemersaantallen, maar dat zullen geen mensen zijn die normaal gezien een consumptieve houding hebben en nu opeens het spel komen verzieken met die instelling. Het zullen juist mensen zijn die al langer interesse hebben, en nu eindelijk de knoop door hebben gehakt om maar eens aan de slag te gaan.

    Het is wat hooghartig om er vanuit te gaan dat hoge kijkersaantallen te wijten zijn aan het onderwerp geocaching. Spijkerman is altijd goed geweest voor hoge kijkcijfers, daar heeft een item van een paar minuten (waarin Myth een goede, innemende blik op het spel gaf) echt geen invloed op.

     

    Dus: Pallas Athene, gefeliciteerd met je ontmaagding (die van de cache dus, laten we niet te amicaal worden...). Myth, gefeliciteerd met je geslaagde optreden en het eigenaarschap van de meest besproken cache in Nederland. Pipo en Mamalou, veel plezier bij de uitzending, ik hoop dat jullie het positieve verhaal van Myth voort kunnen zetten.

    Alle anderen: laten we gewoon lekker verder spelen en ons vooral niet te druk maken....

     

    Groeten,

    Rolf.

     

     

    I totally agree!

     

    Gelukkig is morgen de uitzending, kan daarna deze forum-post ook lekker dicht,

    kan iedereen weer een gelukkig leven leiden, komen we erachter dat het aantal nieuwe cachers waarschijnlijk reuze meevalt, en is iedereen weer blij.

     

    Kom op mensen, er zijn belangrijkere dingen in de wereld waar we ons druk om moeten maken. Ikzelf heb bijv. net de moord op m'n schoonvader 2 jaar geleden 'herdacht'. Got the point ?

  6. Ach, en als er dan bij de opnames niet op zou komen dagen (wat gelukkig dus inmiddels niet het geval is, veel plezier bij de opnames), dan kunnen ze bij Koppensnellers altijd nog deze forum-post laten zien of er een lekker stukkie cabaret over opvoeren.....

     

    Nogmaals, 't is dat ik aan het werk was, anders had ik 'm graag gelogd en was ik graag naar de studio gegaan. Die vrije vrijdag hadden we wel kunnen regelen

     

    En nu maar weer gewoon lekker cachen met z'n allen!

  7. @rent heeft inderdaad gelijk. Vermenigvuldigen/delen gaat voor optellen/aftrekken. Belangrijk is daarbij de 'haken', dus ( en ) in de gaten te houden.

     

    vb1. : 3 + 2 * 3 = 9, want vermenigvuldigen gaat voor, dus eerst 2 * 3 = 6 en dan 3 erbij optellen.

     

    vb2. : (3+2) * 3 = 15 ! Ondanks 'vermenigvuldigen gaat voor' moet je hier eerst de berekening tussen haken uitvoeren, en dit vermenivuldigen met 3.

     

    vb3. : (3+2) * 3 + 2 = 17.

    Eerst vermenigvuldigen : dus 3 * (3 + 2) = 3 * 5 = 15.

    dan er nog 2 bij optellen = 15 + 2 = 17

     

    Ik hoop met de voorbeeldjes e.e.a. duidelijk gemaakt te hebben

×
×
  • Nieuwe aanmaken...