Spring naar bijdragen

Kikker4

Leden
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Kikker4

  1. Hallo,

     

    Als ik een bepaalde (geografische) selectie heb gemaakt, dan wil ik de caches in mijn filter kunnen voorzien van een persoonlijke notitie of code, zodat ik daar later weer op kan selecteren. Ik denk dan bijvoorbeeld aan bepaalde caches die ik voor een challenge nodig heb.

     

    Ik heb een macro gevonden om het veld 'user data' (.., 2, 3 of 4) leeg te maken (ClearUserDataFields.gsk). Is er ook een macro om het veld automatisch te vullen met een willekeurige waarde?

    Alvast bedankt!

     

    Groet, Mark

    (team Kikker4)

  2. Beste mensen,

     

    Ik hoop dat ik mijn vraag op de juiste plek plaats ....

     

    Als wij ergens willen gaan cachen, kijken we altijd of er leuke caches te doen zijn. De waardering van anderen nemen we dan graag mee. Al snel kijk je dan naar het aantal favorite points, maar dit gegeven zelf zegt niet alles. Immers een cache die 100 x gevonden is met 20 favorites wordt feitelijk 'minder' gewaardeerd dan een cache die 10 x gevonden is met 10 favorites.

     

    Vraagjes:

    Weten jullie of er macro's beschikbaar zijn om binnen een selectie van caches (filter GSAK) inzicht te krijgen in,

    - de verhouding founds/ favorites;

    - de verhouding founds/ aantal dagen geleden dat de cache gepubliceerd is (hoe vindbaar is de cache)

    - binnen my founds, een rangorde van caches op basis van het aantal dagen dat de cache gevonden is, nadat wij deze hebben gevonden (aantal dagen tussen onze found en de volgende found)

    - binnen my founds, een rangorde van caches op basis van het aantal dagen dat de cache gevonden is, voordat wij deze hebben gevonden (aantal dagen tussen onze found en de vorige found)

    - ...

     

    Ik ben benieuwd!

     

    Groet, Mark (Kikker4)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...