Spring naar bijdragen

De Teckels

Leden
  • Aantal bijdragen

    21
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door De Teckels

  1. Na in GSAK de Findstatsgen te hebben gegenereerd staat er in mijn profiel dat HECC Hoogeveense Eerste Carpoolcache (GC1NPNF) 5893,36 km van mijn thuis location is verwijderd. Dit is nogal vreemd, omdat ik in de provincie Gelderland woon. De andere 1000 caches zijn wel goed gegenereerd, dus een fout in de cache omschrijving. Heeft iemand anders dit probleem ook gehad bij deze cache en hoe heeft ie dat opgelost of heeft iemand suggesties hoe ik dit moet oplossen?

  2. Ik snap het!!!!

    Voor ander cachers die het ook weten willen:

    betreffende cache in GSAK selecteren\

    rechtermuisknop klikken

    kiezen add to public logs

     

    dan naar naar menubalk in gsak geocaching.com access

    kiezen voor public logs

    waar dan betreffende cache in lijst staat

    met publish all wordt log online gelogd.

  3. Over een aantal weken ga ik op vakantie en draai een querie om deze op de GPS te zetten. Deze querie kan ik ook in mijn GSAK zetten. Tijdens deze vakantie heb ik geen internet. Om mij bij thuiskomst veel tijd te bespraren met het loggen van de gevonden caches zou ik graag in GSAK aanwillen geven dat ik de betreffende cache gevonden heb en de logs al bijgewerkt hebben. Dit lukt mij. Maar bij thuiskomst zou ik met een druk op de knop de informatie in geocaching.com willen hebben staan. Van de week dit uitgeprobeert om informatie in GSAK op te voeren en BatchGen te draaien, maar die maakt alle velden van GSAK weer leeg van alle caches die ik nog niet als gevonden heb gelogt in geocaching.com als GSAK met een API geocaching.com benadert.

     

    Heeft iemand een idee hoe ik dit werkende kan krijgen?

  4. Hoe kan ik in BadgeGen (GSAK) de 'The Favourite Cacher' Badge te voorschijn krijgen? Ik heb meer dan 40 favo toegekent, maar BadgeGen genereerd deze niet automatisch.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...