Spring naar bijdragen

Peter & Saskia

Leden
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Peter & Saskia

  1. @terp1234 Kun jij ons uitleggen hoe jij al je gevonden caches binnen haald inclusief de caches die nu gearchiveerd zijn? Heb dus een pocket query aangemaakt, maar dan mis ik dus twee items ten opzichte van de "my finds". Ik krijg dus niet de gearchiveerde caches terug. Dat is toch wel jammer, gezien we dan bij het genereren van de statistieken niet goed uit komen.

     

    Zou je dus ons en de andere bezoekers hier willen uitleggen hoe je dat voor elkaar gekregen hebt? :)

    Als je eenmalig een keer de My Finds download en op de oude manier inleest, heb je jouw gearchiveerde finds in GSAK zitten. Als je daarna bijwerkt met je eigen Finds PQ blijven ze er wel instaan. Ze hoeven daarna niet meer bijgewerkt worden, immers al gearchiveerd.

     

    Hmmm, daar heb je een punt inderdaad. Daar had ik nog niet aan gedacht. Dat ga ik maar eens testen dan.

  2. @terp1234 Kun jij ons uitleggen hoe jij al je gevonden caches binnen haald inclusief de caches die nu gearchiveerd zijn? Heb dus een pocket query aangemaakt, maar dan mis ik dus twee items ten opzichte van de "my finds". Ik krijg dus niet de gearchiveerde caches terug. Dat is toch wel jammer, gezien we dan bij het genereren van de statistieken niet goed uit komen.

     

    Zou je dus ons en de andere bezoekers hier willen uitleggen hoe je dat voor elkaar gekregen hebt? :)

  3. Dat klopt. De finds PQ zul je op de ouderwetse manier moeten binnehalen. Daar zal best nog wel eens een oplossing voor gevonden worden.

     

    PQ binnenhalen met GSAK V8

     

    menu "Geocaching.com access"

    "Download pocket queries...."

    Er wordt door GSAK ingelogd op je GC aacount en je PQ worden vertoont

    de gewenste downloads selecteren en starten

    "fluitje van een cent" :)

     

    Dat kun je nou wel zeggen en dat is ook zo voor de meerderheid van de Pocketqueries maar helaas niet voor de driedaagse finds PQ. En daar ging de vraag over. Mocht het bij jullie wél lukken dan moet je ons eens laten weten hoe je dat voor elkaar gekregen hebt.

     

    Precies, daar ging de vraag over inderdaad. :-) Maar dat ligt dus niet aan mij dat die er niet bij staat. Verder gebruiken we de pocket query's eigenlijk ook niet.

     

    Voorlopig dus nog maar met de hand downloaden dan. :-)

  4. Beste Geocachers,

     

    Wie kan ons helpen.

     

    Wij hebben momenteel beta 8 geinstalleerd van GSAK. Hierin zitten zoals velen al gezegd hebben opties in om gegevens op te halen vanaf gc.com. Echter, wat ons niet lukt is om onze pocket query (My Finds Pocket Query) op te halen met al onze gevonden query's. We moeten echt de zip downloaden en die importeren om weer up-to-date te zijn.

     

    Is er een mogelijkheid dit vanaf de site in te laden? Hebben gezocht bij de pocket query opties, maar zien deze standaard pocket query er helaas niet bij staan.

  5. De macromap bestaat al in GSAK, deze is te vinden door in GSAK naar het Tools-menu te gaan en daar Folder finder te kiezen.

    Selecteer Macros en klik dan op Show. De macromap zal openen en in die map plaats je de languagefile. Succes.

     

    Ah hebbes! Geweldig, dank je wel.

     

    In de forum beschrijving staat dat het meestal in de program files map staat. In dit geval was dat dus niet het geval. Maar nu heb ik hem gevonden via GSAK. Fantastisch. Hartelijk dank voor de snelle reactie.

  6. Hallo Geocachers,

     

    Ik ben sinds een paar dagen aan het spelen met GSAK om onze (mijn vrouw en ik) statistieken te genereren. Het genereren van de statistieken gaat op zich prima. Wel veel uitzoek werk allemaal om dat het programma niet super gebruiksvriendelijk is, maar we komen er uit.

     

    Hoe dan ook, ik krijg alle teksten bij de statistieken in het Engels. Ik heb wel een Nederlandse file gedownload, maar krijg die niet geïnstalleerd. Ik gebruik FindStatGen3 V4.2.05 en de Ver 1.24 Dutch voor de vertaling. Ik heb netjes een map "Macros" aangemaakt en het bestand daar in geplaatst. Echter, kan ik nergens nu Nederlands kiezen in de Macro om de statistieken in het Nederlands te genereren.

     

    Wie kan mij uitleggen hoe het wel moet?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...