Spring naar bijdragen

Team IJsbeer

Leden
  • Aantal bijdragen

    121
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Team IJsbeer

  1. vraagje

    wat maakt een repy waardevol.

    Gaat het om wat erin staat of hoe het geschreven is. Dat maakt het voor dyslectise mensen moeilijker.

    En wat ik waardevol vindt hoeft een ander niet te vinden.

    In hoevere is dit systeem betrouwbaar als mensen mekaar nu al plusjes en minnetjes geven omdat ze erom vragen.

     

    Is het niet de taak van de mensen die deze site beheren om op te letten of de reply's van mensen wel binnen de fatsoensnorm valen. EN daar eventueel actie op te ondernemen ipv dat de punten laten beslissen

     

    groetjes

    marlies

  2. hoihoi

     

    welkom bij de club.

    Zover ik weet(maar ik ben ook relatief nieuw) is er geen maximale tijd maar wel een richtlijn en dat is rond de drie weken.

    Maar het kan natuurlijk zijn dat iemand er even niet aantoe komt of een aantal tb's heeft en die niet allemaal opdezelfde plek wil droppen.

    Ik heb gemerkt dat geochachen een wereld was geduld is. Dit geld voor het chachen zelf maar ook voor dit soort zaken.

     

    dus wacht rustig af het komt vanzelf goed

     

    groetjes

    marlies

    team ijsbeer

  3. hoihoi

     

     

    ik heb een eTrex Legend HCx en we hebben vandaag voor het eerst een muli geprobeerd maar ik snap er niks van. Ik drukte op zoek en dan op geocache maar dan vindt het wel de eind coordinaat maar niet de waypoints. Die moet je 1 voor 1 uit de lijst zoeken. klopt dit of is er een manier waarop hij ze gewoon achter elkaar aan doet als ze loopt en als je bij een punt aangeeft dat je het punt gevonden hebt.

     

    groetjes

    marlies

  4. waar moet ik dan aan denken als ik dingetje wil kopen voor in de caches. Ik heb nu notitieblokjes gekocht en minipuzzeltjes. En uit caches heb ik tot nu toe een sleutelhanger gehaald en een wk buddy. Waar mijn dochter overgens heel blij mee was

     

    groetjes

    marlies

  5. En ja, ook ik heb flutcaches, maar dat zijn wel degene die het meest gevonden worden (CC Dedemsvaart en Slagharen). Ik heb erover gedacht om ze weer te archiveren, maar blijkbaar wordt er voorzien in een behoefte.

     

    Wat is dan maatgevend voor jou in deze?

    Het gegeven dat iets blijkbaar voorziet in een behoefte of het gegeven dat je zelf eigenlijk ook vindt dat het flutcaches zijn?

    Voorlopig troost ik me met de gedachte dat ik er blijkbaar een boel cachers een plezier mee doe dat ik ze een extra puntje gun. Ik garandeer echter niet dat ik ze nog lang laat liggen...

     

     

    Laat ze nog even liggen dan ik wil ze graag nog doen. Niet omdat ik punten wil scoren maar omdat ik zo op plekken kom waar ik elke dag langs rij maar nog nooit ben blijven staan

  6. Moet ik ondanks de Geo d'Or's die ik al heb gekregen, mijn cache toch maar gauw archiveren en mijn plannen in de ijskast gooiën?

     

    Van een micro achter een lantaarnpaal (wat in mijn ogen een flutcache is) leeert een beginneling helemaal niets. Hooguit, pijltje volgen en bukken. Maar dat lukt ook heel goed met een "goede" cache.

     

     

     

     

    eeeuuuhhh mijn derde cache was dus een micro bovenop een verkeerdbord (dus niet bukken). En dat was toch even zoeken vooral omdat de eerste twee in de grond zaten en ik dus naar de grond aan het turen was. :beerchug: Dus leer momentje caches kunnen overal zitten.

    En ondertussen leerde ik ook wat dingen over mijn gps.

     

    En voor mijn dochter van 6 is het ook een leerschool. Hoe combineer ik de gps met de werkelijkheid.

     

    groetjes

    marlies

×
×
  • Nieuwe aanmaken...