Spring naar bijdragen

hjjnoordam

Leden
  • Aantal bijdragen

    27
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door hjjnoordam

  1. Probleem met badgegen shutterbug. Ik hou meerdere databases bij voor bevriende geocachers. Ik draai dan regelmatig de badgegen voor iedere account. Nu zie ik eigenlijk pas dat bij de shutterbug badge het aantal foto's van mijn account wordt geteld. Zo heeft een andere account geen enkele foto, maar krijgt wel dezelfde shutterbug badge als ik toegewezen krijg. Iemand enig idee hoe dit te verhelpen is?

  2. Ik hou naast mijn eigen statistieken in GSAK ook de statistieken bij voor een bevriende geocacher. Ik heb daar een tweede database voor aangemaakt. Ik heb een tweede location aangemaakt om voor zijn statistieken als thuiscoordinaat te kunnen fungeren. Tot nu toe ging dat altijd goed, maar nu pakt statgen steeds mijn home location. Tijdens het uitvoeren van de macro statgen verandert vanzelf de tweede location in mijn "Home location". Hoe kan ik dit verhelpen?

  3. Ik heb in Ede nog een quinny Freeweeler 4 wielen staan incl wandelwagen bak en voetenzak.

    Voor een bloemetje mag je die ophalen.

     

    Verder was ik bij het cachen heel blij met mijn draagdoeken.

     

     

    Daar hebben we zeker interesse in. Heb je een foto van de wagen? stuur hem maar even naar chantalvyperen@hotmail.com

     

    Toen de jongens wat kleiner waren hadden we ze in de draagdoek, maar nu gaan ze mee in de tweelingwagen of op de rug.

     

    Eventueel heb ik nog een Quinny freestyle 3wieler staan die opgehaald kan worden (ook in Ede).

     

    Heb je een foto van de wagen? Wil je die misschien zenden naar het adres chantalvyperen@hotmail.com

  4. Wij hebben een Garmin Dakota 20 en een Garmin Oregon. Beide app. beschikken over de optie Draadloos delen. Soms werkt dit prima tussen de twee app., maar gek genoeg soms ineens weer niet. De Dakota 20 heeft wel regelmatig draadloos gedeeld met een andere Dakota 20 zonder problemen. Hebben meer mensen deze ervaring?

  5. Als ik een eigen cache in GSAK dubbelklik, wordt er aangegeven dat deze cache 87 keer gevonden is. Op de gc.com site is mijn cache maar 86 keer als gevonden genoteerd. Ik ben er inmiddels achter dat GSAK van 1 cacher twee verschillende logjes heeft staan. Op de gc.com site staat van deze cacher nog maar 1 van deze 2 logjes te lezen. Hoe krijg ik die tweede log van deze cacher uit GSAK verwijderd?

  6. Ik heb net zo'n probleem, maar dan voor Belgie. De Europa kaart vermeldt deze cache wel, maar er verschijnt geen kaart van Belgie. Die kaart heb ik wel aangevinkt. Overigens geeft GSAK geen County bij deze cache. Wel geprobeerd om de macro CountryStateCounty te draaien, gaf geen verbetering. Help!

     

    Kun je een link sturen naar je profiel, dan kan ik misschien beter begrijpen at er precies fout gaat.

    Voor België is nog geen county-kaart beschikbaar (wordt wel aan gewerkt :D ), en er zijn ook geen county-polygons (wordt ook aan gewerkt :D ), dus het is logisch dat het county veld leeg blijft.

    De provinciekaart van Belgie zou echter gewoon moeten werken (mits het state veld wel gevuld is).

     

    Hier is de link naar mijn profiel:

    http://www.geocaching.com/profile/?guid=e377cd96-d346-48b2-91af-48e1b95e27f4

     

    Zoals je ziet geeft de kaart van Europe prima een gevonden cache in Belgie, maar de kaart van Belgie komt er niet bij te staan.

     

    Ik zou een paar dingen doen:

    - Het lijkt er op dat je "Europe Country Shading File" ook hebt aangevinkt. Deze moet je NIET aanvinken onder de button "Maps". Onder "Section order" kan je Europa map uiteraard wel aan- of uitzetten.

    - Update naar de laatste versie van FSG: http://gsak.net/board/index.php?showtopic=17321&view=findpost&p=121942 Let op dat deze een andere filenaam heeft (en dus een ander macro is) dan de vorige versie.

    - Download de België kaart opnieuw (voor het geval hij corrupt is).

     

    Met een beetje geluk is je probleem dan opgelost (hoop ik :) )

     

    Gelukt! De kaart van Belgie is tevoorschijn gekomen.

    Overigens heb ik nu een cache in Finland erbij! Deze cache lag (letterlijk) op de grens van Zweden en Finland en blijkbaar ziet GSAK die nu als Finland. Heb ik er mooi nog weer een extra land bij.

     

    Bedankt voor de hulp!

  7. Ik heb net zo'n probleem, maar dan voor Belgie. De Europa kaart vermeldt deze cache wel, maar er verschijnt geen kaart van Belgie. Die kaart heb ik wel aangevinkt. Overigens geeft GSAK geen County bij deze cache. Wel geprobeerd om de macro CountryStateCounty te draaien, gaf geen verbetering. Help!

     

    Kun je een link sturen naar je profiel, dan kan ik misschien beter begrijpen at er precies fout gaat.

    Voor België is nog geen county-kaart beschikbaar (wordt wel aan gewerkt :D ), en er zijn ook geen county-polygons (wordt ook aan gewerkt :D ), dus het is logisch dat het county veld leeg blijft.

    De provinciekaart van Belgie zou echter gewoon moeten werken (mits het state veld wel gevuld is).

     

    Hier is de link naar mijn profiel:

    http://www.geocaching.com/profile/?guid=e377cd96-d346-48b2-91af-48e1b95e27f4

     

    Zoals je ziet geeft de kaart van Europe prima een gevonden cache in Belgie, maar de kaart van Belgie komt er niet bij te staan.

  8. Ik heb net zo'n probleem, maar dan voor Belgie. De Europa kaart vermeldt deze cache wel, maar er verschijnt geen kaart van Belgie. Die kaart heb ik wel aangevinkt. Overigens geeft GSAK geen County bij deze cache. Wel geprobeerd om de macro CountryStateCounty te draaien, gaf geen verbetering. Help!

  9. Gisteravond die optie nog even snel getest en inderdaad: ik krijg nu de badge wel toegekend.

    Zo werd het onderhand wel een enorme lijst aan macro's die ik moet draaien voordat ik alle statistieken een keertje goed krijg :blink:

     

    Ook bij mij is het gelukt. En inderdaad, macro na macro na macro, maar ja, dan heb je ook wat.

     

    Iedereen bedankt voor de hulp.

  10. GSAK geeft aan van wel, maar ik zie dat het een versie 3.9 is. In jouw bericht heb je het over 4. nog wat. Zou daar het verschil in kunnen zitten? Het probleem zit hem in BadgeGen en toch niet in FindStatGen? Goed, ik ben maar een leek, maar de logica zie ik nog niet.

    Ik zal vanmiddag eens kijken of de update wat uitmaakt.

  11. heb je de elevations geupdate????

     

    Ik ben een beginner wat GSAK betreft. Een kleine hint voor bovenstaande heb ik dus wel nodig. Overigens heb ik zojuist de kolom elevations in GSAK zichtbaar gemaakt en die geeft andere hoogtes dan de statistieken output die op mijn public profile terecht komen. Het zou dus best met een update te maken kunnen hebben, maar hoe voer ik dat uit?

  12. Afhankelijk van hoeveel je er hebt misschien nog te doen tenminste als je de tracknumbers nog hebt.

    Bij het opstarten van de badgegenerator is er de mogelijkheid het aantal coins en of TB's handmatig in te voeren. De aantallen kun je dan overnemen vanuit je profiel op .com

    Dat moet je dan wel regelmatig aanpassen om up to date te blijven.

    Ook de Belts zijn wel aardig vind ik.

    :beerchug:

     

    Bedankt! Hier kan ik verder mee.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...