Spring naar bijdragen

team-omega-25

Leden
  • Aantal bijdragen

    131
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door team-omega-25

  1. Met dat tweede zal groundspeak niet blij zijn en de cacher die het aanbiedt al helemaal niet. Misschien is het een idee voor groundspeak om hun servers te ontlasten door wekelijks hele sets van landen aan te bieden als download. Het aantal queries dat uitgevoerd zal dan behoorlijk afnemen. Misschien is het een idee voor ze om de members die wonen in een land wekelijks een pq ter download aan te bieden met de caches voor dat land (of die staat).

     

    Het lijkt mij niet verstandig om dit door een cacher te laten aanbieden maar zoals Dets hierboven al heeft vermeld, door Groundspeak zelf. Op die manier kan er ook bepaald worden of deze functionaliteit alleen voor premium leden beschikbaar wordt, net zoals de pocket queries.

  2. Wie haalt elke week alle Nederlandse caches in queries naar binnen en is het misschien een idee om deze ergens centraal beschikbaar te maken? Graag jullie mening.

     

    Ik zelf haal in ieder geval elke week, zij het in etappes, alle caches in de BeNeLux op.

  3. Geachte denktank :thumbup: ,

    I het mogelijk om een pocket query te maken van gearchiveerde caches?

    Ik moet nu in GSAK naar de GPX datum kijken of een cache niet meer wordt geupdate waaruit blijkt dat deze gearchiveerd is.

    Als er een andere methode is zou ik die graag willen weten.

    Groeten,

    Henk

  4. Vroeger kon je een cache in de gaten houden door hem op je watchlist te zetten (dit kan nog steeds). Op de cachepagina zelf stond dan ook netjes aangegeven hoeveel mensen dit hadden gedaan.

    Nu is het zo dat je een cache kan bookmarken. Door bepaalde vinkjes te zetten kan je ook hier een mailtje krijgen als er bij de cache een nieuwe logje geplaatst wordt.

    Dit is echter niet op de pagina te zien, dus je kan niet zien hoeveel mensen je cache volgen.

    Is dit op een of andere manier wel mogelijk?

    Henk

×
×
  • Nieuwe aanmaken...