Spring naar bijdragen

jefmen

Leden
  • Aantal bijdragen

    236
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door jefmen

  1. Of het betaald is en er toestemming is weet ik niet. Maar ja, dit zijn de leges die je bij het zuid-holland landschap kwijt ben voor een cache te plaatsen. Bij meerdere krijg je korting.

     

    Het betreft hier overigens nog wel richtprijzen.

     

    Edit,

     

    Dit is dus per jaar.

    Dit is de eerste keer dat ik dit hoor van hun. dat is sinds kort zeker.

  2. Ik heb het uitgeprobeerd met een andere account waar ik geen premium member bent. en zag dat mijn caches die vrij toegangelijk voor non PM waren nu ineens gelockt waren

     

    Als je de caches in de buurt bekijkt via de betaalde app dan zie je dat de caches allemaal vrij zijn.

     

    Dus je hoeft niet persee premium member te worden. Al zijn daar zat voordelen voor al kan je die gewoon op dit forum vinden.

  3. Het is een nood melding. meestal word het gebruikt op het water als er iemand van een schip overboord is geslagen. Vraag me wel af waar je zoiets hebt ontvangen. in de buurt van een meer/rivier of ergens midden in een dorp?

  4.  

    Hoe vul ik de coordinaten in op een silvercrest gps outdoor computer??

    Is het de GPS Outdoor-Computer SFN 1.5 A1? of het type met bijna dezelfde naam uit 2007?

     

    PS. De volgende keer graag een nieuw topic aanmaken. Dit topic gaat over de iPhone.

     

    Heb je niet een mogelijkheid om hem te splitsen?

  5. Jongens. Hij vraagt hoe de manier van versleutelen werkt en of dat hij uitleg er over kan krijgen. En volgens mij mag dat gewoon zonder info uit de cache te geven. Ik weet ook niet hoe het werkt. Maar zou het wel willen leren.

     

    Hier kan je informatie vinden hoe verder. http://nl.wikipedia.org/wiki/Transpositiecijfer Je kan je ook aanmelden op fb bij de puzzelhulp pagina (niet zoiets als geoleaks) misschien kunnen ze je daar wel helpen of hier in de chat.

     

    @rudolf

    Je hoeft niet te schreeuwen

    • Top! 1
  6. Wij hebben dit ook een keer gehad bij een serie caches in de Biesbosch. Ik wist zeker dat alles er in stond en ter plekke vond het apparaat (ook Etrex 20) geen enkele cache. Gelukkig troffen we een ander team en konden we meelopen. Het gekke is dat we dit probleem daarna nooit meer gehad hebben. Dus wat het geweest is? Geen idee. Ik hoop dat je evenveel geluk hebt.

    Als je caches er inlaadt altijd even de gps aan zetten en kan je gelijk kijken of ze er instaan. Ik heb zelf een probleem met waypoints.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...