Spring naar bijdragen

Jarod67

Leden
  • Aantal bijdragen

    48
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    2

Berichten geplaatst door Jarod67

  1. ik vind het nadeel van de FTF enz dat ze ook in het donker komen en dan met zaklampen gaan zoeken. iedereen in de omgeving weet dan gelijk dat daar iets gebeurd en weg is je cache. allemaal om een ftf te scoren. weinig respect voor de cache en de omgeving. verder die logjes.... log volgt.... tja niet dus. bij mij mogen ze niet meer in het donker zoeken. ik weet iedereen moet het doen op zijn eigen manier en dat ftf jou ding is goed het is jou recht maar doe het wel met respect voor de hobby. ps er zullen vast mensen zijn die veel ftf'jes vinden en respect voor de hobby hebben. als ik eens toevallig rtf of stf ben dan meld ik het niet eens van jaaaah joepie een stf. het gaat mij om het plekje en de route dus de cache. (ps voor de plekjes mag ook wel eens aandacht aan worden besteed een " pleur maar een filmkokertje op een onbeduidende plek" heb ik al genoeg gezien. geef mij de pareltjes maar.

     

    gr, jarod67.

  2. Hallo allemaal. Ik heb een oregon600 en als ik pocket queries maak van de omgeving haarlem en deze op mijn gps zet, dan ziet de gps geen geocaches. als ik die van friesland er in zet of havelte dan ziet ie ze wel. alle pq's op de zelfde manier aangemaakt. als ik een cache (van Haarlem) rechtstreeks op mijn gps zet van de geocaching map, sent to gps, dan zie ik deze wel.

     

    iemand een suggestie?

     

    alvast bedankt.

     

    Gr Jarod67 uit Harlingen

  3. Basecamp werkt voor jou niet meer... maar die van mij doet het nog prima. ik vind het een beetje overtrokken titel.. zeg dan "mijn basecamp werkt niet meer' Ik bedoel, dacht dat basecamp in zijn geheel niet meer deed. Maar vervelend voor jou en ik heb geen oplossing voor je.

    Veel su6.

  4. deze antwoorden stemmen mij blij. heb altijd al het vermoeden gehad dat de dakota een van de betere gps'en waren. maar toch na 3 a 4 jaar wil je wel eens wat anders of er bij hebben. en dan is het wel eens raadzaam om de ervaringen van het veld te raad plegen. ik doe de dakota absolute niet weg. maar als ik toch iets anders moet hebben dan wil ik wel eens weten wat een goede opvolger is van de dakota.

     

    gr. Jarod67

×
×
  • Nieuwe aanmaken...