Spring naar bijdragen

kkmdb

Leden
  • Aantal bijdragen

    40
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door kkmdb

  1. Zit de kracht van een prima idee als dit juist niet in het feit dat het inderdaad stuk loopt als er geen gevolg aan wordt gegeven? Dat maakt het interessant. Om nu de regels ruimer te interpreteren om de serie kosten wat kost voort te zetten... Wat vinden de cachers ervan die na de FTF een cache hebben gelegd? Wat ons betreft: klaar is klaar, en niets ten nadele van de laatste FTF. Nieuwe ideeën leiden vast tot nieuwe mooie series.

  2. Daar klik ik dan op en dan wordt er gevraagd naar waar je hem vandaan hebt gehaald, de datum en "travel bug tracking number". Dat laatste moet je dus niet invullen?

    En dan kun je er nog een commentaartje bijzetten.

    Dus alleen maar de naam en niet het nummer?

     

    Beste Jan & Simonne,

     

    Als je een TB gevonden hebt, dan log je h'm inderdaad op de manier zoals jullie het gedaan hebben. Prima. Je vult dan ook het nummer dat je op het plaatje vindt in in het vakje "travel bug tracking number", helemaal goed. Zo identificeer je als het ware de TB. Alleen cachers die dat nummer hebben kunnen hem ook uit een cache halen. Leg je de TB straks in een andere cache neer, dan kun je dat links onder het vak waar je je log voor de betreffende cache invult doen door de TB te 'droppen'. Wat er hiervoor bedoeld werd is: zet bij het droppen van de TB niet het nummer van het plaatje in de log van de cache of van de TB, dan zouden anderen hem zomaar kunnen loggen, zonder hem gevonden te hebben. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Als je de naam onthoudt heb je voor het droppen het nummer ook niet meer nodig. Leg de TB die jullie gevonden hebben dus gerust binnenkort ergens in een cache neer.

     

    Succes,

     

    KKMDB

×
×
  • Nieuwe aanmaken...