Spring naar bijdragen

Het Himbastel

Leden
  • Aantal bijdragen

    42
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Het Himbastel

  1. Wij hebben gisteren en vandaag als nieuwelingen in de cachewereld wat caches gelogd die nog niet gearchiveerd zijn en willen volgend weekend het restant doen. Wij vinden dit heel zonde dat hij zijn geheel verdwijnt want wij wisten niet dat deze omgeving zo mooi was. En jammer dat je door onverlaten gedwongen wordt dit in het archief te stoppen. Jammer maar wel begrijpelijk

  2. Ik heb de nieuwsbrief door gelezen en het geeft een aardig inzicht hoe het hier achter de schermen geregeld is. Een hele organisatie om alles hier in goede banen te leiden voor. Geweldig en ga vooral zo door

  3. Vraag me niet hoe e.e.a. gelukt is maar ik heb nu de juiste en leesbare beschrijving op mijn Colo staan.

     

    Ben benieuwd hoe lang ik met de de volgende cache bezig ben want het is meer geluk dan wijsheid denk ik. Inmiddels heb een tweede cache ingevoerd en jups hij werkt jippie :thumbup:

  4. Ik heb de loc. file van alle waypoints naar een programma wat easy gps heet en wat inmiddels door mijn wederhelft blijkbaar op de laptop was gezet (ik vond het in de mappen van mijn Garmin) en van daaruit naar mijn Colo gedownload. Ik zal het dan wel niet goed gedaan hebben.

  5. Inmiddels heb ik de GASK gevonden en de cache daar naar binnen gehaald en vervolgens naar de Colo gezonden. De route beschrijving is nog steeds in html terwijl ik de commentaren van anderen gewoon kan lezen. Ook verschijnt er een hint en deze zijn allemaal gewoon leesbaar.

    Zal in GASK wel wat fout doen. OP het scherm staat daar de routebeschrijving in een blauw vak en in HTML.

     

    Ben niet blond maar grijs

  6. Ik ben sinds kort in het bezit van de Colorado en inmiddels ben ik een premium member geworden. Ik had een cache gevonden bij ons in de buurt. Knop gevonden om GPX eXchangefile over te zetten naar mijn Colo. Dat gedaan en inderdaad ik zie de cache. Als ik nu naar de beschrijving van de cache kijk krijg ik een redelijk onduidelijk HTML bestand te zien wat ik niet makkelijk vind om te lezen. Doe ik iets fout en ben inderdaad een enorme leek met de GPS en geocachen en op de laptop moet ik ook nog heel wat leren.

     

    Ik hoop niet dat ik een bekende vraag stel (ben ik wel bang voor) maar ik hoop wel dat iemand mij een beetje op weg helpt in voor mij begrijpelijke taal.

  7. Kijk naar de avater en het wordt duidelijk. Het himbameisje heb ik een paar jaar geleden in Namibië op de grens met Angola gefotografeerd en ik gebruik hem her en der op het net als avater. De naam is verzonnen door iemand anders die vond hem wel toepasselijk en zo kon mijn foto ook hier gaan gebruiken.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...