Spring naar bijdragen

Nico Bartels

Leden
  • Aantal bijdragen

    240
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Nico Bartels

  1. 1) 20 unieke korte logs, 1-2 zinnen maar wel een "ietszeggende" dus geen nietszeggende log

    2) een verhaal over de dag wat dan bij alle 20 caches wordt gecopy-paste met misschien 1 unieke maar niet bijzondere regel (zoiets als hier kon ik de cache goed vinden met de hint) erbij per cache

    Ik doe in zo'n geval een introductie van 1 zin (hooguit 2) die ik copy&paste en de rest van de log is het verhaaltje specifiek voor de gelogde cache.

     

    Nico

  2. Ik zie regelmatig logjes voorbijkomen met enkel de tekst 'Log volgt'. Wat is daar nou de zin van?
    Dit wel ik nog wel eens doen om de TB administratie zo snel mogelijk op orde te brengen. Dus als ik 's avonds thuis ben even alle TB's droppen en pakken dmv notes en dan de volgende dag rustig uitgebreide logjes schrijven (en de notes weer verwijderen).

     

    Het zou niet nodig moeten zijn, maar het voorkomt dat de TB's alweer gegrabbed zijn tegen de tijd dat ik ze echt wil gaan loggen.

    Ik doe dat met Coins en TB's ook wel eens als ik niet dezelfde dag in de gelegenheid ben om een uitgebreide log te schrijven. Met mijn Treo is het ook niet handig om hele verhalen in te kloppen, maar effe snel een NOTE (geen found dus nog) waarbij ik de Coin/TB drop is best te doen. Die note delete ik trouwens meteen en niet pas als ik later mijn FOUND logje intik.

     

    Nico

  3. Ik vind het jammer dat caches retracted worden en wel omdat ik regelmatig de door ons gevonden caches nog eens naloop en dan met name de fotogalerij. ;):crybaby:

    Yep, inderdaad jammer dat er niet een andere oplossing is.

    Ik heb een homepage waar ik links heb naar al mijn gevonden caches. Er lopen nu dus links dood. Ik kan mijn eigen logjes zo zelfs niet meer teruglezen. En dat is raar, want de cache heeft bestaan en is meerdere malen gelogd. Het is net of het nu helemaal ontkend wordt dat ie ooit bestaan heeft, want er is immers niets van terug te vinden. Er zou een soort van Archiving zonder coordinaten moeten bestaan. Retracted haalt 'm mooi weg, maar daarmee 'ontken' je eigenlijk dat het ooit bestaan heeft. Tuurlijk, mijn puntjes blijven bestaan, maar ik doe het niet alleen voor de puntjes, maar ook voor de herinnering. Net alsof je je foto's van de vakantie naar een land dat nu niet meer bestaat moet inleveren.. :D

     

    Normaliter is een gearchiveerde cache niet meer beschikbaar en dat zijn retracted caches ook. Degene die ze ooit gevonden heeft wordte r toch niet minder van? Je puntje blijft bestaan.

    Alsof het alleen om het puntje gaat. Van een gearchiveerde cache kan ik tenminste de logjes nog eens nalezen en de foto's bekijken. Een achteraf afgekeurde (retracted) cache verdwijnt voor ons, inclusief logjes en foto's. Ik vind dat erg jammer, want ik heb 'm toch gedaan toen ie nog gewoon officieel legaal beschikbaar was.

     

    Nico

  4. Ik vind alle reacties erg vermakelijk. Er is geen moment waarop ik denk dat ik het dan toch maar moet weghalen. Opvallend ook dat over wat sneeuwvlokken en een aangepaste slee wordt gelachen en gemekkerd (hmmm, bedenk ineens dat ik ook 20 Frogs voor het karretje kan spannen :blush: ).

     

    Mwoah, sneeuwvlokjes, avatars en andere bewegende dingen vind ik allemaal prima, zolang het zich maar niet vasthoudt aan mijn muispijltje. Dat vind ik gewoon storend over komen. Gewoon eerlijk mijn mening. Als de meerderheid het leuk vindt, vooral zo laten. Maar je weet pas of een minderheid of een meerderheid er prijs op stelt als er reakties komen, toch? Als nu een meerderheid het niet wil, laat je het dan ook zo?

     

    Nico. :)

  5. Zit net even wat puzzelcaches te bekijken en helaas GEEN PLAATJES, dus kunnen we de afbeeldingen in de puzzelcaches niet zien, laat staan oplossen :beerchug:  Ik geef dit draadje maar weer een schop naar boven. Wanneer komt de oplossing?

    Ik los het op door bij betreffende cache even de "gallery" te bekijken en vervolgens op die pagina de link terug naar de cache te volgen. Dan heb ik wel de plaatjes er bij.. Het is effe een noodoplossing, maar tot men het definitief oplost werkt deze methode voor mij (ik gebruik Opera 8.51).

     

    Nico

  6. Hier in FF wel, na een paar alarmbelletjes  :beerchug:  Security schermpje even 'yes' aanklikken, inloggen en klaar. Er wordt wel een pop-up tegen gehouden.

     

    Waar is die 'security' dan goed voor als je toch meteen YES gaat klikken?

     

    Is het niet veilig, dan maar niet.

    En kan het alleen met IE, dan maar niet. IE is in mijn ogen onveilige software, vergeleken andere browsers..

     

    Nico

  7. Gewoon niks van aantrekken:

     

    De kranten of de overige media's vullen op hun manier de informatie enof berichten aan, om de bladen of de uitzending vol te maken.

    Daarbij komt de objectiviteit soms ver te zoeken.

    Bij hun draait alleen maar om ping ping ($$$$) in plaats van objectief werken etc.

    Tja, als ik lees wat kranten schrijven over de zaken waar ik kennis van heb door hobby en/of werk, dan is het nivo bedroevend laag, veel fouten en feitelijke onwaarheden. Dat geeft voor mij een indicatie in hoeverre ik artikelen over zaken waar ik geen kennis van heb serieus kan nemen.. :D:P

     

    Nico

     

    (heeft dus al jaren geen krant meer :P )

  8. Soms zijn de brandnetels heel erg indeweg bij een cache!!!

    Noem een rijtje van caches op waar dat zo is.. het is best irritant... je houd er bulten van over... ik heb daar een kleine allergie voor en ik krijg dan uitslag

    Het probleem is dat plekken waar nu geen brandnetels staat over 2 weken wel helemaal vol kunnen staan met die dingen. En over een paar weken kunnen die brandnetels ook wel weer verdwenen zijn.

    Als er teveel staan gewoon een andere keer terugkomen, desnoods met betere (meer bedekkende) kleding. :dribble:

     

    Nico.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...