Spring naar bijdragen

Wil&An

Leden
  • Aantal bijdragen

    41
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Wil&An

  1. Als dat zo is, hoe lang duurt dat dan voordat je dat in je profiel kunt zien?

    Het duurt altijd heel even voor die informatie door de bank wordt geleverd. Daarna is het zo rond.

    En ja, het geld ook voor het forum.

     

    Wij hebben ook al een tijd geleden een donatie gedaan, maar nog geen vermelding.... :D

  2. Nee, niet op de voorpagina.

     

    Meer statistieken mag best. graag zelfs.. maar laat ze maar verdwijnen achter de statistiek link. Dan hebben mensen die er geen waarde aan hechten er erg weinig last van.

     

    Kwartaal en "huidig" jaaroverzicht zijn wel leuke aanvullingen. En volgens mij ook redelijk makkelijk te realiseren. Maar daar ga ik niet over.

     

     

    Keep up the good work !!

    : :cool2:

     

    Ben ik met je eens, achter de statistiek link plaatsen. Ik vind de statistieken trouwens wel leuk, eff checken hoe hoog (of laag :ph34r: ) we in de ranglijst staan!

  3. Om de verzendkosten buiten de doaune te houden moet je als Nederlander omdracht geven voor het transport aan een Nederlands bedrijf (omdat je dan gewoon BTW betaald). Alleen is dan vaak het probleem weer dat de partij die de goederen verzend alsnog de handling kosten wil berekenen. Maar als een en ander wordt overlegt met gc.com moet er toch een regeling kunnen worden gevonden.

     

    Tipje?? probeer het eens Prof. en anderen

  4. Ik zit nu wat te kijken en wil weer wat caches gaan printen die we koment weekend gaan doen. Maar is het misschien mogelijk om de caches die op je watchlist staan ook te laten verdwijnen??

     

    Super zo de kaart, de rest moet ik nog ontdekken, maar ga zo door meneer de Vos

  5. Wij zijn met Hemelvaart vlakbij Luxembourg geweest maar dan in Duistland (oostkant Luxembourg dus) mocht je nog tips willen of tracklog bestand van route's naar de caches aldaar, stuur ff een PB. :ph34r:

  6. Hoe kom ik aan de notatie zo als het programma de coordinaten heeft???

     

    En hoe oud zijn de kaarten, ik ben namelijk van uit www.vanuitdelucht.nl begonnen met het zoeken van mijn eigen huis en toen naar mijn werk gevlogen. Alleen daar aangekomen zag ik dat de garage die we nieuw gebouwd :blink: hebben er niet op staat en dat de vijver :o die we hebben overbrugd er ook nog niet opstaat. Alle twee ongeveer in zomer 2003! :D

  7. Het gaat mij er niet om wat voor goodies er in de cache zitten, maar om de TB ruil acties.

     

    ddvddv bedankt voor de reactie, zijn er nog meer meningen?? we werden namelijk gemaild dat we wel een TB eruit hadden gehaald maar niks hadden terug gestopt. Dit doen we eigenlijk altijd

  8. Ok duidelijk, maar stel: je haald een TB uit een cache, moet er dan altijd wat terug in, een TB of een andere goodie??? Nu ruilen we alleen goodie tegen goodie of nemen een TB mee of laten hem achter maar ruilen verder niks

  9. Een vraag van ons als "nieuwkomer". Als je een Travel Bug meeneemt uit een cache, ben je dan verplicht om er ook iets in te stoppen?? Of is hier geen regel voor en doet iedereen wat hem uitkomt??? Ik hoor het graag via het forum, want als we in de logboekjes kijken krijgen we geen duidelijkheid.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...