Spring naar bijdragen

brain and pinky

Leden
  • Aantal bijdragen

    60
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door brain and pinky

  1. We zijn de trotse bezitter van een Oregon 600, we hadden wat aanloop problemen maar nu lukt het prima om via GSAK .ggz bestanden op de GPS te zetten en ook via send to GPS zetten we caches in de GPS. Nu gaan we binnenkort op vakantie in de USA en helaas lukt het niet om deze caches zichtbaar te krijgen. Zowel als we versturen via GSAK als direct via geocaching.com. Het lijkt net of er ergens een filter in de GPS aanstaat waarbij je caches vele kilometers van huis niet kan zien. Hebben andere Oregon 600 bezitters dit ook en hoe los ik dit op ? zou zonde zijn als we op vakantie helemaal geen caches in de GPS hebben.

     

    Groet, B&P

  2. Het lijkt tegenwoordig heel gewoon om alleen op het net te loggen en niet in het logboekje. Wij hebben 2 caches liggen en als je dan de logrol vergelijkt met de logjes dan zijn er een aantal mensen die niet op de logrol staan en als je dan een mailtje stuurt hebben ze een smoesje dat ze geen pen hadden. Ben dus maar gestopt met het controleren van de logrol ga me er alleen maar over opwinden.

  3. We willen in onze statistieken het aantal per gemeente opnemen. We hebben de macro countrystatecountry.gsk gedraaid maar nu krijgen we een lege kaart. Met de kaart per provincie is het wel gelukt. Hier moesten we een macro maken met daarin 1 regeltje. Wat is het regeltje voor de caches per gemeente ?

  4. Bedankt vooor de reacties. We hebben findstadgen.gsk versie 3.6.18 het heeft altijd gewerkt, misschien moeten we de nieuwe versie downloaden.

     

    En onder Options (onder Tools in GSAK) kunnen we Section Order niet vinden :dribble:

  5. We maken al een tijdje gebruik van de statistieken in GSAK. Nu is er ineens iets veranderd, er stond altijd een tabelletje in de statistieken met de percentages van elke cache soort (dus 70% traditionals, 15% multi's enz...). Dit tabelletje wordt niet meer gegenereerd. Heeft iemand een idee hoe dit komt ?

     

    Brain and Pinky

×
×
  • Nieuwe aanmaken...