Spring naar bijdragen

B-Bunch 2

Leden
  • Aantal bijdragen

    25
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door B-Bunch 2

  1. Ik snap het niet.

    1 het spelletje gaat er om iets te vinden en je naam te schrijven op het papier dat daar in zit, het gaat er niet om 'er geweest te zijn'. er kunnen allerlei redenen zijn waarom je 'er' geweest bent maar toch de cache niet gevonden hebt, dat hoort bij het spelletje, sterker nog die onzekerheid of je iets weet te vinden maakt het spelletje (veel) leuker. dus kun je niet een found loggen als je hem niet gevonden hebt.

    2 waarom is de waarde van je herinnering gerelateerd aan het loggen van een found? er zijn meerdere caches die ik na lang of kort zoeken niet gevonden heb, maar dat zijn in een aantal gevallen ook leuke herinneringen (mooie plek, kennelijk heel goed verstopt, aangenaam gezelschap die dag enzovoort), en als ik de kans heb ga ik er nog eens heen. waarom zou ik dan in zo'n geval iets willen bewijzen wat ik niet gedaan heb, ik heb dan toch de verstopte cache niet gevonden? klaar, sterker nog: ik zou m'n eigen herinnering verpesten door iets te loggen wat niet klopt.

     

    Zo voel ik het ook eigenlijk, je gaat erheen om de logrol te vinden, vind je die niet is het jammer maar helaas ook al stond ik op de goede plek ik heb voor mezelf dat niet mijn doel bereikt.

    Maar ja ieder moet maar voor zich bepalen hoe hij het opvat maar ik vind als je ergens heen gaat om iets te zoeken en je vind dat niet... hoe kun je dan zeggen: FOUND IT :huh:

  2. Hallo medecachers,

     

    Even een vraag door een mail die we kregen. We hebben een cache liggen op Vlieland (GC1B29N: Het Drenkelingenhuisje) die we een week geleden hebben vervangen van een nano naar een micro. Hint en locatie netjes en duidelijk aangepast.

     

    Nu kregen we net een mail van een team dat afgelopen weekend de hele wandeling naar het huisje heeft gemaakt maar de cache niet heeft kunnen vinden of ze met een foto van hen bij het huisje toch mogen loggen. De cache is echter ook door een ander (nogal nieuw team) wel gevonden dat weekend. We vinden het een beetje moeilijk om mensen zo af te wijzen en weten zo niet goed wat te doen. Zelf willen we een cache nooit loggen wanneer we hem niet zelf in handen hebben gehad en een krabbel hebben gezet in het logboek/rol, maar dat is dan weer ons ding. Wat te doen met deze vraag? Hoe, sportief gezien, te reageren?

     

    Bedankt alvast voor jullie reacties.

     

    Ik zelf vind het een goede reden voor het team om nog eens terug te gaan om te zorgen hem nog wel een keer in de handen te krijgen :lol1: anders vind ik het niet vinden, maar dat is mijn mening!

  3. Bedankt voor alle tips :no::no: zeker al een paar goede ideeen opgedaan, maar eerst weer even naar het plekje terug en de omgeving verkennen om de andere opties zoals een waypoint op het plekje goed te overwegen. We zijn er nog niet uit hoe we het gaan doen maar het hoeft ook niet allemaal super snel. liever goed overdacht en echt de moeite waard! Daarom zijn nog steeds alle leuke ideen welkom :yes:

     

    Zodra we eruit zijn wat we precies gaan doen gaan we er hard voor werken wat leuks van te maken, we zijn ook al leuke puzzels aan het bedenken dus jullie horen er zeker nog van :thumbdown:

  4. Wij zijn toch redelijk nieuw in cache land maar vlak bij is een plekje wat we jullie niet willen onthouden,

    dus alvast er geweest alles bekeken, en toestemming gevraagd. De gemeente was super enthousiast en stond er helemaal achter om dit mooie plekje te laten zien. Ze zijn verder ook bekend met cachen en niets dan goeds erover dus een heerlijk begin.

     

    Maar eigenlijk is de plek vooral geschikt voor een micro omdat er best veel mensen komen en het snel in het zicht zou liggen anders, maar nu zoeken wij nog leuke tips om hier toch echt wat spannends van te maken aangezien de micro's die we tot nu toe gezien hebben toch eigenlijk niet spannend waren (wil niet zeggen dat dat niet leuk is maar ja wil alle opties bekijken) maar ben benieuwd of er nog leuke ideeen zijn!

     

    Kortom wat zou het voor jou aantrekkelijk maken om toch de mirco te gaan zoeken?

    (en te genieten van een prachtige skyline :ph34r: )

×
×
  • Nieuwe aanmaken...