Spring naar bijdragen

Casteel

Leden
  • Aantal bijdragen

    629
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    6

Berichten geplaatst door Casteel

  1. Kan dit forum een Tapatalk-plugin (zo heet dat toch) krijgen? Volgens mij is Tapatalk toch wel wereldwijd het meest gebruikte systeem om fora op (mobiele) apparaten te kunnen gebruiken. Ik volg meerdere fora via de Tapatalk-app. Volgens mij is het gratis en valt het vrij makkelijk in te bouwen in een IPBoard-forum.

    Meer mensen die dit wel zien zitten?

  2. ... en ben bezig met een volgende cache welke D5 moet worden.

    Als je een leuke/moeilijke/ingenieuze/toffe cache gemaakt hebt, kijk je toch achteraf wat de moeilijkheidsgraad is. Als dat vier sterren is in plaats van vijf, is je cache dan minder leuk/moeilijk/ingenieus/tof? Nee, toch?

     

    Waarom MOET je volgende cache een difficulty van 5 sterren hebben? Van wie moet dat?

  3. Misschien moeten we in plaats van 'stip of de kaart', 'geocache op de kaart' promoten. In elke plaats komt een echte geocache. Zodra geopend klinkt een verhaal van Vlinder en Barny waarin zij de vinder uitleggen wat het ware geocachen inhoudt. Of iets van die strekking. Of een briefje met 'dit is toch veel leuker dan zo'n carambalig kokertje?'

  4. @MarcoDomi Er is geen sprake van sarcasme in mijn vorige bericht. Ik mag die Barny wel. Hij heeft daarin gelijk (vind ik) en hij verwoordt het de laatste tijd (laatste paar uur) prima. Soms heb ik wel eens wat moeite met zijn manier van communiceren maar dit vind ik echt heerlijk om te lezen! Probeer maar eens een FTF-log te vinden waarin wél iets over de cache wordt verteld in plaats van het gebruikelijke 'als-je-mij-nu-niet-op-mijn-schouders-klopt-doe-ik-het-zelf-wel'-verhaal. Echt weer eens een eye-opener van mr. B!

     

    Edit: tikvout #zukkeldatikben

×
×
  • Nieuwe aanmaken...