Spring naar bijdragen

polleke

Leden
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door polleke

  1. Je hebt in tomtom de mogelijkheid om nuttige plaatsen (poi) toe te voegen. Je kunt de *.loc files van de website downloaden en deze omzetten naar een ov2 file dmv gartrax. Deze file verplaats je naar je map waar je kaart staat en je kunt in tomtom geocaches als poi's laten zien. Hier kun je dan ook naartoe navigeren.

  2. Beste Iedereen,

    ik kreeg van Yotian Soldier een meeltje toegestuurd dat (op verzoek van een aantal nederlandse geocachers) de regels voor het plaatsen van een cache nu als volgt worden gehanteerd:

     

     

    [*]Je hebt persee toestemming nodig en moet dit ook bij het opmaken van je cache pagina melden (dat je toestemming hebt en ook van wie)

     

    [*]Er verder niets veranderd in de al geldende regels voor nederland

     

    Dit even dat iedereen het weet, als ik het goed begreep worden er ook al bestaande caches steekproefsgewijs gecontroleerd en nagevraagd aan SBB of andere natuurbehouders.

     

    Er is al een kaart bekend (maar nog niet iedereen van sbb heeft toestemming  :D  gegeven om die online te zetten) van sbb regio's en de bijbehorende voorlichters.

    Verder ben ik ook bezig om dit van andere natuurorganisaties te pakken te krijgen zodat we een kaart van Nederland in elkaar kunnen zetten met regio's en de bijbehorende verantwoordelijke (of op zijn minst bekende die weten wie we moeten hebben) mensen en meel adressen.

     

    Als iemand van andere organisaties nummers of meeladressen heeft zou die ze dan naar mij willen sturen (scheelt wellicht hoop uitzoek werk).

     

    Groeten remco

    Ik moet toch even iets kwijt. Je krijgt van Dhr Soldier een email dat op verzoek van een aantal Nederlandse cachers de regels zijn gewijzigd. Wie zijn deze "aantal nederlanders"? En waar kunnen we protest aantekenen? Want het is dus geen regel die door de .com wordt opgelegd. Dus volgens mij kunnen we deze regel weer makkelijk ongedaan laten maken.

  3. Ik heb maar 50 Mb bij xs4all . . . en FTP upload gaat ook niet snel met basic ADSL, da's maar ca 1 GB per etmaal. We kunnen met z'n alle wel besluiten tot P2P, bijv OEPS!!!! of WinMX. Dan moet er wel een 'moederbestand' zijn omdat het geen zin heeft om verschillende versie's (ook al verschilt het maar een bitje) te laten bestaan.

     

    OEPS!!!! heeft mijn voorkeur: zie hier En bestanden in ISO's natuurlijk!

    Lijkt me wel een goed idee om de cd's ook op p2p netwerkent te zetten! Ik ben ook al een tijdje op zoek maar helaas....

  4. Hoi,

     

    Ik was net even aan het kijken of het ook mogelijk was om cache pagina's te synchroniseren met je pocketpc. Dit kan makkelijk met Avantgo. Je kunt met een druk op de knop de gewenste cache pagina toevoegen aan je Avantgo channels. Deze pagina's worden automatisch gesynchroniseerd met je pocketpc.

    Wellicht een tip voor gebruikers die graag actuele cachepagina's bij willen hebben.

  5. Ik heb hier op m'n systeem twee files staan die je wellicht verder kunnen helpen:

     

    Postcodes als platte tekst 

    11,5MB (gezipt 2,7MB),

    bevat alle postcodes in het volgende formaat: 1011AA,4.905987,52.378268

     

    Postcodes als OZI namefiles,

    63MB (gezipt 2,9MB)

     

    Heb je daar wat aan, denk je? Zo ja, dan wil ik ze wel even voor je op m'n geocacher.nl site zetten.

     

    Zenz

    Ik ben wel erg geinteresseerd in beide bestanden. Als het niet te veel moeite is, graag!!

     

    Alvast bedankt!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...