Jump to content
PaarseTulp

TB onbereikbaar in premium cache

Recommended Posts

Sinds oktober 2019 zit mijn TB in een premiumcache. Omdat ik zelf geen premiumlid ben, kan ik niet zien of de tb er werkelijk nog in zit. Ook kan ik door het premium geen contact leggen met de eigenaar van de cache. Is mijn enige optie afwachten tot de tb misschien ooit gaat reizen? Kan de eigenaar van de cache bij vermissing van de tb, die wel in de cache geregistreerd blijft, mij wel een bericht sturen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Volgens mij kan bij GC.Com iedereen iedereen mailen. Ongeacht of iemand nu wel of niet PM lid is. Zodra u de/een naam ( van de CO ) weet, kan u hem/haar mailen.

Ik kan nu even niet e.e.a voor u controleren, maar U kan natuurlijk altijd de GC-code en tb via mail sturen, zodat ik morgen even op de cache pagina kan checken of de TB nog in de lijst staat en/of dat er in de logs vermeld wordt dat de tb mist.

Mocht de CO niet in staat zijn om te controleren of uw tb aanwezig is, dan  zou u zelf via een link ( moet ik morgen even checken ) een 'note' kunnen plaatsen met de vraag of iemand voor u wil controleren. M.b.v. de juiste link, kan u bij iedere cache ( PM of niet ) een log/note schrijven.

P.s. als u de CO wilt mailen, dan moet u natuurlijk wel via/vanaf GeoCaching.Com mailen en niet vanaf hier ( GeoCaching.Nl ). Behalve de hobby hebben .Com en .NL niets met elkaar te maken.

Edited by Linkalovers
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb de cache even bekeken, er is geen enkele melding in de logs over welke TB dan ook. Volgens de inventaris moeten er 4 TB's inzitten en ook die zijn in september/oktober voor het laatst gezien. Eén TB is wel in januari gezien op een event, maar dat zou evengoed van een lijst kunnen zijn. Die circuleren nogal eens op events.

Opvallend is dat de CO op 30 oktober onderhoud heeft gepleegd en dat sindsdien de TB's niet meer zijn gezien. Ik zou inderdaad even de CO mailen als ik jou was.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...