Jump to content
Geoklop

Route De Soleil

Recommended Posts

Hallo allemaal

 

Over ongeveer een maand staat de vakantie voor de deur en ook weer dalen we af naar Frankrijk :dribble: maar ik vroeg me af of er een lijst is van cache's die langs de Route de Soleil(en dan langs de snelweg bij een tankstation :P )lopen en even kan mee pakken?

Nu zullen jullie wel roepen "kijk op de kaart" :yes: dat heb ik natuurlijk al gedaan maar ja als je dan ziet hoeveel cache's er zijn zooooooveeel :eek: dat je niet eens de Route kan zien..

 

Dus ik vroeg me af of iemand die toevallig heeft(zelf uit gestippeld) of iets dergelijks het lijkt me wel een leuke afwisseling van het rijden als je moet stoppen dat je dan nog een cache mee pakt

Edited by Geokloppers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je kan alle caches in een PQ laten zetten op Geocaching.com met de optie Build Pocket Queries --> Find Caches Along a Route.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo allemaal

(knip)

Hallo!

 

Als je premium member bent kun je op je pocket query-pagina http://www.geocaching.com/pocket/ kiezen voor "Find Caches Along a Route" (directe link: http://www.geocaching.com/my/userroutes.aspx ). Vervolgens kun je zoeken naar "Public Routes" (zoektermen invullen en "Find Public Route") of op tabblad "Create New Route" je eigen route maken. Je geeft onder het kaartje aan welke radius vanaf de route gezocht moet worden. Daarvan kun je een pocket query aanmaken die je dan weer in GSAK inleest.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kan je zoiets niet zelf maken met "caches along a route" en dan de afstand op maximaal 50 meter zetten?

Zelf zoom ik altijd in tot een acceptabel nivo zodat je nog wel de snelweg ziet en dan handmatig de tradies/korte multies noteren die op elke parking/tankstop langs de snelweg liggen.

Zo kan je mooi beslissen om alleen te stoppen waar uiteraard ook een kleffe overvolle logrol achter een prullebak, in een verkeersbord of temidden van pleepapier in de bosjes ligt.

Tanken, piesen, loggen en weer snel wegwezen. Muggels niets van aantrekken anders duurt zo'n pauze veel te lang B). Ja ja...je wilt de vakantie immers maximaal benutten voor de puntjes :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt voor de reactie's allemaal en ik ga ermee aan de slag :thumbup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Er zijn daar meerdere bookmark lists van, zie ik wanneer ik een willekeurige autobahn cache in Duitsland aanklik en in de rechter kantlijn van de pagina kijk.

 

link

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...