Jump to content
Ronaldo&Co

Wie Wil Mijn Handje Vasthouden Bij Het Maken Van Mijn Eerste Cache?

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Ik loop al een aantal jaren rond met plannen om zelf een cache neer te leggen. Ideeën zat, maar de uitvoering ervan wil nog niet zo heel erg vlotten. Ik zie een aantal obstakels op de weg naar mijn eigen cache, waarbij het grootste probleem toch wel is dat je de eigenaar van de grond moet achterhalen en dan om toestemming moet vragen om een cache te mogen leggen. Waar moet je dan beginnen? :crybaby: Ik ken niemand bij de gemeente of provincie of waterschap. :blink: Waar vind ik uberhaupt waar ik moet om toestemming moet vragen? Stel dat dat lukt, dan moet er nog een (leuke) cache-pagina in elkaar gezet worden. Pff, dat lijkt mij ook heel lastig (ben toch een beetje een digibeet, denk ik).

 

En mag je zomaar alles gebruiken om een leuke cache in elkaar te zetten of moet je erg oppassen ivm copyright/imagerecht etc?

 

Is er een ervaren cache-legger die mij hierbij zou willen begeleiden? Dat mag per telefoon, e-mail, maar wellicht dat bij elkaar gaan zitten met een kopje koffie/glaasje fris :beerchug: nog beter zal werken....

 

 

Groetjes,

Ronald

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt voor je snelle reactie. Ik woon in Alblasserdam en de cache wil ik hier in de omgeving plaatsen. Ik heb nog geen definitieve plek uitgezocht, wel een paar opties. Sommige liggen in de bebouwde kom, de meeste er net buiten.

 

Groetjes,

Ronald

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo Ronald,

 

Gewoon even mailen met wat lokale cachecollega's die al wat caches gemaakt hebben bij jou om de hoek. Ze willen je vast helpen en hebben meestal voor hun 1e caches ook hulp gekregen. ;) Voor publicatie ook even laten proeflopen of puzzelen door een collega die al wat ervaring heeft voorkomt een hoop teleurstelling. Dus mail gerust.

 

Groetjes, team Bever.vw

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Ronald

ik heb hetzelfde probleem/idee en ik woon toevallig ook in Alblasserdam,misschien kunnen we eens overleggen zodat we niet met dezelfde route bezig zijn :thumbup:

xenos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej Alblasserdammers,

 

Ik weet dat er nog iemand met een historisch rondje daar bezig is. De fysieke cache ligt al. Zal eens informeren hoever ze zijn.

 

Groetjes,

Team Bever.vw

Share this post


Link to post
Share on other sites

ben ook bezig in Alblasserdam, de cache ligt er al , de toestemming is er, nu nog de opzet maken.Het wordt geen multie maar een listge oppikker ergens aan de dijk, dus wie weet kunnen we elkaar helpen, want wij vinden het ook nog moeilijk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kijk dat gaat de goede kant op :thumbup: ,kan ik mooi afhaken Wijhe is trouwens toch te ver weg :ph34r:

 

Greoten en suc6 met de caches DE GETZIE FAMILY.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hoi driehm

sorry voor de late reactie,maar als we je ergens mee kunnen helpen doen we dat graag alhoewel wij ook nog tastend in het duister zijn :cry:

ik hoor het wel van je.

 

Xenos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...