Jump to content
Sign in to follow this  
Kruimeldief

Event Kalender Aangepast

Recommended Posts

Tijdens het invoeren van nieuwe events bedacht ik me dat er nogal eens geklaagd werd over het aantal dagen dat een event van te voren te zien is op de indexpagina van het forum (onderaan).

De tijdsduur stond ingesteld op 21 dagen, oftewel 3 weken. Dat is als aankondiging eigenlijk te weinig omdat de meeste events ongeveer drie maanden voor aanvang gepubliceerd (mogen) worden en de reviewers ook nog eens niet naar een an twee weken kijken.

 

Met andere woorden, zelfs drie weken van te voren melden dat er een event is, is eigenlijk te laat omdat dan menigeen er al van af weet via de notification van geocaching.com en zichzelf al heeft aangemeld.

 

Na eens flink zoeken en spitten heb ik de optie gevonden om meer events in een keer te laten zien en zelfs de data in te stellen.

 

Bij deze dus op 100 dagen gezet en ik vermoed dat ik hiermee een flink aantal forumgebruikers een plezier heb gedaan. 100 dagen is normaliter ruim voldoende.

 

Verder heb ik de vrijheid genomen ook al events te vermelden die wel al in de reviewqueue staan, maar nog niet gepubliceerd zijn omdat ze of nog niet aan de voorwaarden voldoen, of omdat ze buiten de 3 maanden van aanvragen zitten.

 

Officieel is het zo dat een event gepubliceerd mag worden tussen de drie maanden en drie weken voor aanvang van het event en een Mega event mag maximaal 6 maanden voor aanvang van het event gepubliceerd worden, maar dat is in Nederland nog nooit voorgekomen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...