Spring naar bijdragen
Jack de Ripper

Naar de Ardennen? Wie redt de SandBug?

Aanbevolen berichten

Wie komt er in de buurt van Durbuy (ten zuiden van Luik) in de Belgische Ardennen en is bereid en in de gelegenheid om een ontspoorde travelbug te redden :crybaby: ?

 

Inmiddels al weer een paar maanden geleden dachten wij in Lion at Heyd een plekje gevonden te hebben voor de SandBug op zijn reis over de wereld. Deze travelbug (die we eigenlijk al iets te lang in ons bezit hadden) was hard toe aan een volgende bestemming. Toen we na een paar dagen een en ander logden bleek helaas dat deze cache inmiddels al een aantal weken gearchiveerd was (ja, onze uitdraai was verouderd :( ). We hadden nog even de hoop dat de cachelegger zijn doos (die lag er nog steeds netjes verstopt bij) zou gaan opruimen en de SandBug weer verder zou helpen, maar dat is helaas niet gebeurd. Inmiddels ligt deze travelbug al een hele tijd een stille dood af te wachten :angry: . Wie redt hem?

 

Alvast bedankt :angry: .

 

Jack

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Wij gaan week 35 en 36 naar de Ardennen voor vakantie, we hebben er ook een paar in Weris op het oog. Als de TB nog steeds in Lion at Heyd ligt halen we 'm wel op (kunnen we meteen de hele cache opruimen).

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Aanstaande zaterdag moeten we onze dochter en haar vriend naar zijn ouders brengen. Zij verblijven op een park in Durbuy voor hun vakantie, wij gaan maar een dagje op en neer. Als we daar zijn zal ik gaan kijken of alles nog aanwezig is en je TB redden en hem in een andere cache proberen te plaatsen. Als je nog bijzonderheden hebt, hoor ik het wel.

 

Hageriyo

(Hebben is hebben, krijgen is de kunst!)

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Wie komt er in de buurt van Durbuy (ten zuiden van Luik) in de Belgische Ardennen en is bereid en in de gelegenheid om een ontspoorde travelbug te redden :beerchug: ?

 

Inmiddels al weer een paar maanden geleden dachten wij in Lion at Heyd een plekje gevonden te hebben voor de SandBug op zijn reis over de wereld. Deze travelbug (die we eigenlijk al iets te lang in ons bezit hadden) was hard toe aan een volgende bestemming. Toen we na een paar dagen een en ander logden bleek helaas dat deze cache inmiddels al een aantal weken gearchiveerd was (ja, onze uitdraai was verouderd :offtopic: ). We hadden nog even de hoop dat de cachelegger zijn doos (die lag er nog steeds netjes verstopt bij) zou gaan opruimen en de SandBug weer verder zou helpen, maar dat is helaas niet gebeurd. Inmiddels ligt deze travelbug al een hele tijd een stille dood af te wachten ;) . Wie redt hem?

 

Alvast bedankt :huh: .

 

Jack

 

Jammer van jullie TB maar goed dat deze puinzooi eindelijk weggehaald wordt. Het was een jaar geleden al slecht. De eigenaar reageert niet maar ook een melding aan GC haalde niets uit. Gelukkig is hij nu uit zijn lijden verlost.

 

Vorig jaar waren veel caches in de buurt van Weris al half verzopen. Jammer.

 

Sigmasailor.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Bedankt voor de aangeboden hulp. We voelden ons zwaar schuldig B) dat we die TB zo in de problemen geholpen hadden. Hopelijk gaat het zo weer goed komen :beerchug: .

 

Wat de cache betreft zijn er geen bijzonderheden, behalve dan dat ie zoals ook al gelogd is, behoorlijk nat is. Degene die de SandBug ophaalt kan deze cache ook nog gewoon loggen :cry: .

 

Groeten, Jack

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

SAR gelukt :thumbup: TB gedropt in "Geschakeld". Alles was ontzettend nat, het papier half vergaan :cry: , de cach is opgeruimd en de plaats netjes achtergelaten :beerchug: .

 

Draadje kan dicht.

 

Hageriyo,

(Hebben is hebben, krijgen is de kunst!)

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

  • Onlangs hier   0 leden

    Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...