Spring naar bijdragen

tjitte

Leden
  • Aantal bijdragen

    154
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door tjitte

  1. Evert en Frouwke,

     

    Bedankt voor jullie inzet al die jaren Het was en is heel erg gewaardeerd.

    Hopelijk zien we jullie nu wat vaker in het veld en we komen jullie graag nog ergens tegen.

    Veel plezier in jullie nieuwe tijdsbesteding, waarin naar ik aanneem ook de kleinkinderen worden betrokken. Opa en Oma Alle goeds en geluk van de wereld gewenst. :beerchug::thumbup: We zullen jullie werk wel missen :crybaby:

     

    Grt. Tjitte & Wibbina

  2. GMT betekent Greenwich Main Time (de standaard (winter)tijd in Groot Brittannië.

     

     

    Dat is de tijd op de O meridiaan die over londen loopt. In de zeevaart is dat vaak de standaardtijd waar alles in vermeld wordt. Je moet die tijd dan omzetten naar lokale tijd.

  3. Ik meen me nog een voorval te herinneren van een munitiekistje onder een brug in de provincie Utrecht. Toen ging men van een bom oid uit, terwijl het een geocache bleek te zijn. :ph34r:

    Tja, better safe than sorry. Want als men er niets aan had gedaan en het was een bom geweest, dan hadden ze ook weer de wind van voren gekregen.

    Voor de politie is het leveren van maatwerk erg moeilijk, dus aan ons de uitdaging de cache dusdanig te verbergen dat zelfs zij deze niet vinden :rolleyes:

     

     

    De kans dat je een Geocache tegenkomt is nog altijd groter dan de kans op een bom. :thumbup::thumbup:

  4. even een vraagje

     

    zijn er mensen die de Voltcraft batterijlader IPC-1L of iets vergelijkbaar hebben en hiermee zo goed als dode oplaadbare batterijen weer tot leven hebben gewekt?

     

    We hebben namelijk een stuk of 16 oplaadbare batterijen liggen die zo goed als dood zijn en vroegen ons af of die dingen echt weer gaan werken als je ze door dat apparaat heenhaalt.

     

    Ik heb nu 2 IPC- laders en -1 en een 1L type en ben zeer tevreden erover. Mijn duracel batterijen waren ook onbetrouwbaar maar doen het nu weer goed. Binnenkort ga ik de eneloop,s gebruiken heb daar hooggespannen verwachtingen over.

  5. Hallo allemaal,

     

    Ik heb wat hulp van jullie nodig! Ben enige tijd Premium menber en aan het worstelen met query's in mijn Garmin te krijgen. Het instellen van de gewenste gegevens op de site is helemaal gelukt, ook het ontvangen van de GPX files, maar welke truc moet ik uithalen om de gegevens in het geheugen van de Garmin 60 CSx te krijgen?

     

    groet Nesmarba

     

    Als je mapsource hebt of GSAK dan kun je ze daar mee op je GPS zetten Max 1000 punten

    stuur een PM als je meer wilt weten.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...