Spring naar bijdragen

sukor

Leden
  • Aantal bijdragen

    338
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door sukor

  1. Gelukkig geen last van al dit gedoe met loggen op het net. Ik log alleen op de logrol en nergens anders, zouden er meer moeten doen, hebben ze ook geen last van puntjes.

    Dat is mi de kern van het spel. Loggen op internet is bijzaak. Soms lijkt het wel of het de hoofdzaak is.

    Go and have fun

     

    De ruil van coördinaten zal uiteindelijk leiden tot fantasieloze caches op plekken waar honden poepen en mensen elkaar ontmoeten voor andere dingen dan geocaching.

     

    Nee integendeel! Wie wil nu de caches als Waardeloos, Raiders, Zwarte Schuur etc. loggen zonder de route gelopen te hebben? Het zal altijd mogelijk zijn om coordinaten te ruilen/weggeven. De manier voor cache owners om daar iets tegen te doen is er voor te zorgen dat de route zo mooi is dat niemand de cache wil loggen zonder de route gedaan te hebben.

     

    Leve het ruilen van coordinaten en de mooie routes en cacheplaatsen en -containers!

     

    Tc

    We bellen wel als we vastlopen in de route.

  2. Ik kan me de reactie van Heuv wel inkomen. Gaat niet zozeer om de waarde van iets maar veel meer om het feit dat je ergens energie in stopt en een ander dit verpest.

    Als iemand de moeite neemt om de spulletjes netjes in een tupperware doosje te doen dan lijkt mij op het minst dat die in het logboekje er iets van zegt.....bekruipt me toch sterk het gevoel dat hij het kistje graag wilde hebben.

  3. "Deze vraag is vast al eerder gesteld, maar ik kon met de zoekfunctie helaas de juiste info niet vinden. Toch maar een nieuw draadje dus."

    Met enige regelmaat kom ik deze opmerking tegen. Bij mij reist dan ook de vraag op wat is het nut van bewaren van de reeds gevoerde topics. Welke info gaat er verloren als we deze bv na een halfjaar "stilstand" gewoon laten verdwijnen uit het systeem. Dus heb je een vraag stel hem gewoon, actieve gewoon bewaren en geen actieve gwoon laten verdwijnen. Misschien is deze topic al eens gesteld......maar ja heb niet de moeite genomen om even te kijken. De vraag leeft nu bij mij dus wil ik graag nu antwoord en niet wat hier in 2005 al eens is over gezegt.

    Met name de "onzinnige", hier bedoel ik mee, de niets aan info toevoegende waarde.

  4. Of ben ik nou gek?

     

     

    Wil je een eerlijk of liev antwoord :lol:

    euh... normaal zou ik zeggen, doe het eerlijke, maar ik weet niet of ik dat wil horen....

     

    dit vind ik nu een eerlijk antwooord. . :thumbup:

  5. Je hebt:

     

    Geocaching (grootste ter wereld)

    Terracaching (in principe ook wereldwijd) misschien 100 caches in nl

    Qualitycaching (nederlands) stuk of 50 caches in nederland

    Open caching (vooral duits) ook een stuk of 50

    Freecaching geen flauw idee hoeveel in nl maar zullen er niewt veel zijn

    Cistes (heel erg groot in met name franstalige landen) 31 in nl (maar wel 61.000 in frankrijk)

    de buren (nederlands initiatief) tel 138 puzzels (is de rest weg of kijk ik scheel)

     

    Nog wat vergeten?

     

    lijkt mij al een aardige opsomming

  6. Dan moet je het antwoord wel weten, ik zou ook niet weten welke andere spelvormen en databases er allemaal zijn, laat staan waar die te vinden zijn.

    jullie weten niet wie jullie concullegas zijn en hoe zij georganiseert zijn? Lijkt mij toch wel enigzins sterk.

  7. Nog eventjes op het originele onderwerp reageren.

     

    Een ban krijg je niet voor niets. Je zou eens moeten weten wat daar aan PB's en waarschuwingen aan vooraf gaan. Ik besteed veel tijd en energie aan mensen waarvan anderen zeggen dat ze allang een ban verdiend hebben. Persoonlijk vind ik dat het erg lang duurt voordat men hier een ban te pakken heeft. De mensen die een ban hebben zullen dat niet met me eens zijn, maar eigenlijk geldt de regel 3 strikes and you're out. Maar in de praktijk wordt die niet toegepast.

     

    Als iemand vindt dat wij moeten bekijken of hij/zij een nieuwe kans dient te krijgen, staat deze altijd vrij om contact met ons op te nemen. Dan mag deze persoon uitleggen waarom hij/zij denkt dat hij/zij weer toegelaten dient te worden op het forum. Dan kunnen we eens bekijken wat we kunnen doen.

     

    Prima suggestie atari. Laat het initiatief voor terugkeer maar van de persoon zelf komen.

  8. waarom zouden ze weer op het forum van .nl willen ?

    ze hebben daar toch ook een forum.

    Precies, hang naar een forum is toch allang achterhaald. Maar laten we dan ophouden om door een persoon gelijkluidende draadjes op de verschillende fora toe te voegen. Maak een keus zou ik zeggen. En maak positief gebruik van de verschillende podia

  9. Hallo iedereen,

     

    Gisteren toch maar besloten om een Oregon 450 te kopen voor 329 euries. En hij is al binnen. Dus eens kijken donderdag as of het de verwachtingen waar maakt, want moeders zal er wel niet op zitten te wachten dat we vanmiddag een cache gaan lopen :thumbup:

    Succes ermee :crybaby:

  10. Ik heb uiteindelijk de 450T gekozen. Tot nu toe geen spijt gehad.

    Mijn reden was: de 450T is gebaseerd op nieuwe technieken. dus in mijn ogen langer geschikt voor toekomstige ontwikkelingen. Daarnaast is de 450 een mooi model. Het oog wil ook wat.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...