Spring naar bijdragen

Malyenki

Leden
 • Aantal bijdragen

  979
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  6

Berichten geplaatst door Malyenki


 1. Ik gebruik Archive_options.gsk.

  Je kunt instellen hoe oud de gpx moet zijn zodat ie verwijderd wordt. Ik heb de PQ's verspreid over een week zitten. Dus als ik heb geupdate, dan zet ik de macro op 8 dagen. Alle gpx'en die 8 dagen of ouder zijn worden dan verwijderd.


 2. Stel bijvoorbeeld 10 criteria op waar een kwaliteitscache aan moet voldoen.

   

  Voldoet de cache aan 0 criteria: je betaalt 10 euro (zoals Od voorstelde)

  Voldoet de cache aan 1 criteria: je betaalt 8 euro

  Voldoet de cache aan 2 criteria: je betaalt 6 euro

  Voldoet de cache aan 3 criteria: je betaalt 4 euro

  Voldoet de cache aan 4 criteria: je betaalt 2 euro

  Voldoet de cache aan 5 criteria: je betaalt 0 euro

  Voldoet de cache aan 6 of meer criteria: je ontvangt 1 euro.

   

  Eens kijken hoeveel kwaliteitscaches zo'n systeem zou opleveren :rolleyes: ............

  • Upvote 2

 3. <knip> De meest bijzondere cache van Nederland, waar jaren werk in zit, komt binnen 24 uur online.

  "Waar jaren werk in zit"... is dat daadwerkelijk jaren werk, of is dat gedurende een aantal jaren af en toe een paar minuten... :wistling:


 4. Mmmm, wel om advies vragen, maar geen discussie willen (op een forum). Oké... :unsure:

   

  Je wilt tips: maak een cache die je zelf ook helemaal geweldig zou vinden. Aan anderen vragen wat die leuk vinden is bijna zinloos, omdat de één puzzels onderweg heel leuk vindt, de ander wil hele lange afstandswandelingen maken, en weer een ander wil makkelijke vragen onderweg, maar niet te lang lopen. Doe wat je zelf vooral leuk vindt om tegen te komen. Bedenk iets nieuws.

   

  En ten slotte: laat de eindcache niet in een voortuin liggen.... :wistling:


 5. Elke keer als ik een voortuin in moet, voel ik me ongemakkelijk. Ja, ik weet het, ik HOEF de voortuin niet in. Die reactie heb ik al vaak genoeg gezien... :yes: .

   

  De legger kan zich dan niet ongemakkelijk voelen als er in zijn voortuin gewroet wordt, en ook heel hard op de listing zetten dat ik me niet ongemakkelijk hoef te voelen (die listing die ik altijd pas achteraf lees). ik voel me WEL ongemakkelijk!

   

  Als ik een prachtige wandelmulti loop, door bos, door heide, enz, en die blijkt te eindigen in een voortuin, dan zou dat voor mij een grote domper zijn. Mijn mening.

   

  Grtz, Malyenki


 6. Had een tijdje geleden ook dat idee, een challengecache gebaseerd op de film 40 days and 40 nights. Die film gaat over 40 dagen seksuele onthoudijg. Deze challenge zou dan gaan over 40 dagen niet mogen cachen. Ik was flauw van al die challengecaches waarbij je minstens zoveel caches gevonden moest hebben, en wilde het eens omdraaien. Vorig jaar eens bij een reviewer gepolst of zoiets zou mogen. "Vergeet het maar. Een challenge moet stimulerend werken, en niet afremmend". Dus het ging niet door :no:


 7. In den beginne had je Pirates of Love. Dat team bestond uit 2 mensen.

  Sinds kort is de relatie tussen deze 2 mensen geëindigd.

  Persoon 1 behoudt het account, maar verandert alleen de naam, namelijk naar Strunen. Niemand die dat merkt.

  Persoon 2 wil ook graag verder, en moet dus een nieuw account aanmaken. Dat wordt C@niche. C@niche wil erg graag de founds van Pirates of Love meenemen (logisch). Dat merk je alleen wel, want die caches worden opnieuw gelogd.

   

  Wat is nou helemaal het probleem? Niets toch?

   

  edit: tikvautjes

  • Upvote 2

 8. De schok was enorm toen we woensdagavond van het ongeval hoorden.

   

  Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden. We leven enorm met hen mee. Wat zal het verschrikkelijk zijn om een dierbare zo plotseling te moeten missen. Heel veel sterkte.

   

  Er gaan allerlei gedachten door je heen als je als CO zoiets hoort. Gedachten die vaak niet kloppen, maar elk gevoel van logisch redeneren ben je echt even kwijt.

   

  Uit respect voor het slachtoffer en de nabestaanden besloten we direct de cache te archiveren.

   

  In de verschillende fora, maar ook via mail, twitter en andere media krijgen we hartverwarmende berichten binnen. Dank daarvoor. Maar de meeste steun moet echt naar de naaste familie en vrienden gaan.

   

  M.

  • Upvote 4

 9. ed51713c-8761-44cb-90dc-8843ed6f761c.jpg?rnd=0.158012

   

  Links kun je er voorkiezen om je finds wel of niet op de kaart te laten verschijnen. Dit is inderdaad een PM-feature. Door te klikken op "My Finds" schakel je dit in of uit. Hetzelfde kun je doen voor je gelegde caches, als je die hebt.


 10. Veel van mijn caches bestaan uit een glazen pot, met daarin een fotocanister met logrol, de zogeheten carrottepot. Zo wordt de logrol dubbel beschermd en wordt deze vrijwel nooit nat. Bovendien kunnen in het glazen potje coins en kleine TB's, voor wie dat leuk vindt.

   

  De laatste periode heb ik een aantal keren cache-onderhoud moeten doen. Dat vind ik geen probleem. Maar tot mijn verbazing zie ik dan dat de logrollen los in de glazen pot zitten, en dat de fotocanister verdwenen is. Dat is niet één keer gebeurd, maar opvallend vaak. Het kan niet anders dan dat iemand te beroerd is om zelf even naar de fotograaf te gaan om kokers te vragen en mijn kokers aan het jatten is.

   

  De vraag is: wie jat mijn kokers? :angry:

   

  Als je kokers durft te jatten, zou je dat ook hier moeten durven toegeven :rolleyes:

   

  Happy caching,

   

  Grtz, Malyenki

×
×
 • Nieuwe aanmaken...