Spring naar bijdragen

remco.1971

Leden
 • Aantal bijdragen

  594
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door remco.1971 geplaatst

 1. Beste Marit,

  als het aan mij ligt wel,...

  maar ja ik ben geen programmeur....

  groeten en dank voor je berichtje.

 2. Ik hoop dat de 1 april grappenmakers ook werkelijk een (veel gevraagde) database met contactpersonen bij de natuurbeheerders voor de geocachers gaan maken nu.

 3. Beste Allemaal, een opzetje voor alle contactgegevens van natuurbeheerders. Het is wel wat uit de hand gelopen en dus ook wat later live dan aan sommigen van jullie beloofd. Als eerste natuurlijk heel veel dank voor de testers zonder hun was het nu niet zo ver geweest en hadden er nog een boel bugs in gezeten. Wat is dan de bedoeling? Het opzetje was bedoeld als test om daarna de code en gegevens door te geven aan gc.nl zodat het hier geintegreerd kan worden. Per slot van rekening is het het beste als alle relevante informatie op een plek te vinden is. Waar kan ik de gegevens vinden? natuurcontacten.tk Commentaar, opmerkingen of bugs? gebruik svp het emeeladres van de faq-vgv pagina op de site, dat werkt voor mij het makkelijkste. Heel veel plezier ermee en ik ben benieuwd hoeveel aanmeldingen ik kan verwerken :-) ps: morgen heb ik een volle agenda dus het kan gebeuren dat ik pas in de avond aan aanmeldingen toekom. Pas als je een bevestiging van je aanmelding hebt dan kun je bij de gegevens.
 4. Waarschijnlijk is dit wel mogelijk, alleen zal dan eerst de site opnieuw opgebouwd moeten zijn. Dat kan nog even duren.
 5. Korte respons: ik heb ruim 85 berichten retour gekregen van email adressen die niet (meer) bestaan op alle door het forum verstuurde nieuwsbrieven. Daarnaast heb ik ook nog een stuk of 40 berichten gehad dat de berichten afgevangen zijn door spamwashers. Helaas heb ik niet de mogelijkheden om al die adressen wel goed te maken, enige wat ik wil aangeven is dat het misschien verstandig is om als je de nieuwsbrief niet hebt ontvangen te kijken naar je instellingen van je meeladres en op je admin updates geblocked hebt bij je instellingen. (Maar goed dat had ik volgens mij al een keer ergens neergezet )
 6. remco.1971

  Aanmeldingen

  jullie doen helemaal niets verkeerd, alleen staan die gedeeltes in het admin gedeelte en zouden ze eigenlijk niet zichtbaar moeten zijn. de toestemmingen staan zo dat ze alleen voor moderators, admins etc zichtbaar / bewerkbaar zijn Zal ff kijken of ik ze goed kan isntellen. Als je kijkt in de nieuwsbrief: graag aanmelden via het juiste meeladres (staat genoemd) zodat alles goed terecht komt en niet her en der gepost wordt waardoor er dingen over het hoofd worden gezien of dubbel worden gedaan. Bij deze dus het postje en dit topic ook dicht.
 7. René had spoeddienst als verzorger (nieuwsbrief is daardoor wat uitgesteld) en is nu op vakantie, zal proberen het nieuwsbrief oppakken en een poging doen die nog dit weekeinde rond te krijgen.
 8. Lieve Allemaal, Er komt vandaag of morgen een nieuwsbrief aan, daarin zullen we proberen eea uit te leggen en vooral ook te vragen. Op dit moment is het zo dat er (voornamelijk om persoonlijke redenen) een aantal van de Team leden aan het overdenken zijn wat ze verder willen en of ze verder willen. Uiteraard respecteren wij hun keuze volledig en zijn we iedereen meer dan dankbaar voor hun tijd die er in gestoken is en nog steeds wordt. We zijn op dit moment wat "shortstaffed" zoals dat zo mooi heet op zijn engels. Maar daar ook meer over in de nieuwsbrief. Gevolgen mogen duidelijk zijn, er lopen wat dingen vast, er lopen soms draadjes hoger op dan nodig/wenselijk is.... Wat ons betreft zijn er twee opties, we gaan gewoon ff een tijdje dicht totdat er weer voldoende mensen zijn of we proberen het gewoon zo met zijn allen, waarbij we gewoon allemaal ons best doen om niet te flamen, speculeren etc etc. Iemand vroeg mij laatst wat is geweten? Daar wist ik toch even niet echt zo snel en in 1 zin een antwoord op.... Maar ik weet wel dat ik zelf weet als ik mis zit of te ver ga, en volgens mij weten we dat allemaal. Als we op die momenten nou net even weten in te houden of anders te doen dan je emoties op dat moment aangeven komt het volgens mij best wel goe. De komende twee dagen ben ik onderwater bezig dus ik ben er vrijdag wederom.
 9. Heb eind maart contact gehad met Marieke en die was zeker serieus. Llink vind ik ook een leuke omroep, maar dat ter zijde.... Wij mij betreft is het trouwens wel de moeite waard om af en toe in de publiciteit te komen, gezien het feit dat bekendheid ook een hoop losmaakt bij natuurbeheerders. Mijns inziens is iedereen die stiekeme dingen doet bang voor publiciteit. Aangezien "wij" niets stiekem doen ben ik er zeker niet bang voor en werk ik meestal graag mee aan uitzendingen (radio / tv). Dat was dan mijn stuiver , of eigenlijk mijn 5 eurocentje natuurlijk, stuivers hebben we helaas al een tijdje niet meer
 10. Tjek dit, het is best geinig.... CampusTalk Uitzending
 11. Lieve allemaal, Namens de vriendin van Coen (Reintje de Vos) plaatsen wij hier het trieste bericht dat Coen in de nacht van 6 op 7 december 2006 rond 01:00 is overleden. Uiteraard wensen wij iedereen die hem kende heel veel sterkte. Alle berichten die hier geplaatst worden zullen op de dag van de crematie aan de familie worden aangeboden. Namens het hele team, Remco Link naar de rouwbrief > http://www.geocaching.nl/media/rouwbriefCoenBoltjes.pdf
 12. gelukkig is invision hiermee aan de slag gegaan. wij wachten geduldig af.... invision lijkt er nu uit te liggen....
 13. zelf gebruik ik 2700mA en nog nooit last mee gehad in de 76 serie (S, CS en nu CSx)
 14. Balkje werkt zichzelf bij als iemand mijn sig leest...kijk morgen maar....dan staan ze allemaal op 10 dagen
 15. remco.1971

  GArmin Nuvi 360

  Nuvi getest met idd topoNL tijdens wandelen, super combo!
 16. De kaarten zelf zijn niet te laden in Garmin GPSsen, dit omdat het bitmap (pixel) formaat kaarten zijn en geen vector formaat. Los daarvan zou een vector kaart ook nog omgezet moeten worden naar Garmin formaat maar dat is nog redelijk makkelijk te doen.
 17. remco.1971

  nieuw hebbedingutje

  Het is waarschijnlijk het topmodel van de sp serie... en ja dus auto gebaseerd.
 18. remco.1971

  nieuw hebbedingutje

  ben benieuwd wanneer ie hier uitkomt....
 19. remco.1971

  garmin III

  Zoals te vinden is op deze plek, zit er een basemap in maar kun je niet laden. Verder is het een oudje en als je een setje volle penlites laat leeglopen terwijl hij aanstaat zou het geheugen accuutje weer vol moeten zijn (laden van die accu werkt alleen als de gps aan staat en er batterijen in zitten).
 20. remco.1971

  Mac

  ff korte reactie ter info, sponsoring is niets van waar! het is gewoon mijn werkkleding en kan ik er wat aan doen dat die gasten een keer op een ochtend in alle vroegte persee wouden filmen? overigens is alle info die je ziet van een cache van mezelf en zal dus bij niemand problemen opleveren (en het is maar van een cache) het filmpje is door m-media gemaakt die het kanaal verkoopt en dus ook de beeldschermen, die wilde een informatief stukje hebben over geocaching ik heb het zelf nog niet mogen ontvangen van ze maar zal er eens naar vragen kan ik het ook hier posten
 21. Vannacht is het forum voor ons geupdeet. wat we nog moeten doen aan het forum: mods 4 all ssi include op index pagina maken -> klaar chat bijwerken klaar / is geupgrade. "Wie is online => klaar" nl taal installeren -> klaar, ook iedereen weer op NL gezet en als standaard gezet links mod installeren - 8/9 juli members online today -> klaar pips and team icons -> klaar mods 4 admins global forum message -> klaar resend validation emails -> klaar banfilter reasons -> klaar mods installer -> klaar UPDATE 3 Juli 23:30 > door Geoman Als gevolg van de forum update zijn onderstaande site functies 'mank' Shop en index foto's - rotating banner -> defecte plaatjes. klaar DHZ kaarten laten geen punten zien. klaar In de RSS feeds zijn geen smilies e.d zichtbaar. klaar we gaan ons best doen om dat allemaal deze week rond te breien
 22. Op dit moment is voor de veiligheid van de updates de NL taal verwijderd en dus alleen engels een optie.
 23. bc is specifiek voor groot waterverkeer en zal dus hoogst waarschijnlijk niet uitkomen voor binnewatern van nl
 24. inzoomen tot 120 meter geeft alle detail, inzomen tot 200 m geeft de meeste dingen wel weer, inzoemen tot 300 meter geeft iig alle wegen etc etc.... bovenstaande is bij normale detaillering, staat de detaillering op hoog dan is het bij wat verder uitzoemen ook nog zichtbaar.
 25. remco.1971

  3dtracer ?

  track inlezen in mapsource en dan tonen in google earth werkt ook heel gaaf.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...