Spring naar bijdragen

remco.1971

Leden
 • Aantal bijdragen

  594
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over remco.1971

 • Verjaardag 20-09-1971

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPS Map 76 CSx & Geko 201 & Nuvi 760
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1985

Contact Methods

 • MSN
  remco.1971@gmail.com
 • Website URL
  http://www.sdt.nu
 • ICQ
  13211417
 • Yahoo
  remco_1971
 • Skype
  remco_1971

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Netherlands, Provincie Utrecht
 1. Beste Marit,

  als het aan mij ligt wel,...

  maar ja ik ben geen programmeur....

  groeten en dank voor je berichtje.

 2. Ik hoop dat de 1 april grappenmakers ook werkelijk een (veel gevraagde) database met contactpersonen bij de natuurbeheerders voor de geocachers gaan maken nu.

 3. Beste Allemaal, een opzetje voor alle contactgegevens van natuurbeheerders. Het is wel wat uit de hand gelopen en dus ook wat later live dan aan sommigen van jullie beloofd. Als eerste natuurlijk heel veel dank voor de testers zonder hun was het nu niet zo ver geweest en hadden er nog een boel bugs in gezeten. Wat is dan de bedoeling? Het opzetje was bedoeld als test om daarna de code en gegevens door te geven aan gc.nl zodat het hier geintegreerd kan worden. Per slot van rekening is het het beste als alle relevante informatie op een plek te vinden is. Waar kan ik de gegevens vinden? natuurcontacten.tk Commentaar, opmerkingen of bugs? gebruik svp het emeeladres van de faq-vgv pagina op de site, dat werkt voor mij het makkelijkste. Heel veel plezier ermee en ik ben benieuwd hoeveel aanmeldingen ik kan verwerken :-) ps: morgen heb ik een volle agenda dus het kan gebeuren dat ik pas in de avond aan aanmeldingen toekom. Pas als je een bevestiging van je aanmelding hebt dan kun je bij de gegevens.
 4. Waarschijnlijk is dit wel mogelijk, alleen zal dan eerst de site opnieuw opgebouwd moeten zijn. Dat kan nog even duren.
 5. Korte respons: ik heb ruim 85 berichten retour gekregen van email adressen die niet (meer) bestaan op alle door het forum verstuurde nieuwsbrieven. Daarnaast heb ik ook nog een stuk of 40 berichten gehad dat de berichten afgevangen zijn door spamwashers. Helaas heb ik niet de mogelijkheden om al die adressen wel goed te maken, enige wat ik wil aangeven is dat het misschien verstandig is om als je de nieuwsbrief niet hebt ontvangen te kijken naar je instellingen van je meeladres en op je admin updates geblocked hebt bij je instellingen. (Maar goed dat had ik volgens mij al een keer ergens neergezet )
 6. remco.1971

  Aanmeldingen

  jullie doen helemaal niets verkeerd, alleen staan die gedeeltes in het admin gedeelte en zouden ze eigenlijk niet zichtbaar moeten zijn. de toestemmingen staan zo dat ze alleen voor moderators, admins etc zichtbaar / bewerkbaar zijn Zal ff kijken of ik ze goed kan isntellen. Als je kijkt in de nieuwsbrief: graag aanmelden via het juiste meeladres (staat genoemd) zodat alles goed terecht komt en niet her en der gepost wordt waardoor er dingen over het hoofd worden gezien of dubbel worden gedaan. Bij deze dus het postje en dit topic ook dicht.
 7. René had spoeddienst als verzorger (nieuwsbrief is daardoor wat uitgesteld) en is nu op vakantie, zal proberen het nieuwsbrief oppakken en een poging doen die nog dit weekeinde rond te krijgen.
 8. Lieve Allemaal, Er komt vandaag of morgen een nieuwsbrief aan, daarin zullen we proberen eea uit te leggen en vooral ook te vragen. Op dit moment is het zo dat er (voornamelijk om persoonlijke redenen) een aantal van de Team leden aan het overdenken zijn wat ze verder willen en of ze verder willen. Uiteraard respecteren wij hun keuze volledig en zijn we iedereen meer dan dankbaar voor hun tijd die er in gestoken is en nog steeds wordt. We zijn op dit moment wat "shortstaffed" zoals dat zo mooi heet op zijn engels. Maar daar ook meer over in de nieuwsbrief. Gevolgen mogen duidelijk zijn, er lopen wat dingen vast, er lopen soms draadjes hoger op dan nodig/wenselijk is.... Wat ons betreft zijn er twee opties, we gaan gewoon ff een tijdje dicht totdat er weer voldoende mensen zijn of we proberen het gewoon zo met zijn allen, waarbij we gewoon allemaal ons best doen om niet te flamen, speculeren etc etc. Iemand vroeg mij laatst wat is geweten? Daar wist ik toch even niet echt zo snel en in 1 zin een antwoord op.... Maar ik weet wel dat ik zelf weet als ik mis zit of te ver ga, en volgens mij weten we dat allemaal. Als we op die momenten nou net even weten in te houden of anders te doen dan je emoties op dat moment aangeven komt het volgens mij best wel goe. De komende twee dagen ben ik onderwater bezig dus ik ben er vrijdag wederom.
 9. Heb eind maart contact gehad met Marieke en die was zeker serieus. Llink vind ik ook een leuke omroep, maar dat ter zijde.... Wij mij betreft is het trouwens wel de moeite waard om af en toe in de publiciteit te komen, gezien het feit dat bekendheid ook een hoop losmaakt bij natuurbeheerders. Mijns inziens is iedereen die stiekeme dingen doet bang voor publiciteit. Aangezien "wij" niets stiekem doen ben ik er zeker niet bang voor en werk ik meestal graag mee aan uitzendingen (radio / tv). Dat was dan mijn stuiver , of eigenlijk mijn 5 eurocentje natuurlijk, stuivers hebben we helaas al een tijdje niet meer
 10. Tjek dit, het is best geinig.... CampusTalk Uitzending
 11. Lieve allemaal, Namens de vriendin van Coen (Reintje de Vos) plaatsen wij hier het trieste bericht dat Coen in de nacht van 6 op 7 december 2006 rond 01:00 is overleden. Uiteraard wensen wij iedereen die hem kende heel veel sterkte. Alle berichten die hier geplaatst worden zullen op de dag van de crematie aan de familie worden aangeboden. Namens het hele team, Remco Link naar de rouwbrief > http://www.geocaching.nl/media/rouwbriefCoenBoltjes.pdf
 12. gelukkig is invision hiermee aan de slag gegaan. wij wachten geduldig af.... invision lijkt er nu uit te liggen....
 13. zelf gebruik ik 2700mA en nog nooit last mee gehad in de 76 serie (S, CS en nu CSx)
 14. Balkje werkt zichzelf bij als iemand mijn sig leest...kijk morgen maar....dan staan ze allemaal op 10 dagen
 15. remco.1971

  GArmin Nuvi 360

  Nuvi getest met idd topoNL tijdens wandelen, super combo!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...