Spring naar bijdragen

Wammus

Leden
  • Aantal bijdragen

    497
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Wammus

  1. Blijkt dat een van de grote changes met de laatste site update de oorzaak is van dit probleem. Groundspeak heeft bedacht dat het een goed idee zou zijn om alle paginas op een vastgestelde breedte te fixeren.

    Tabellen en plaatjes die daar niet in passen worden aangepast zodat het wel past.

     

    Lang niet iedereen op het forum van Groundspeak is daar blij mee.

     

    Er is ook een feedback topic geopend met het verzoek deze change ongedaan te maken, mijn vote hebben ze!

  2. Na wat testjes lijkt het als of het met de groote van de image, die in eerste instantie geupload was, te doen heeft..

     

    Nope... De plaatjes bij Anthonispoort en tNimweegse staan niet op de servers van GC.com, ik host die op een server van m'n werk. De beslissing wel of geen vergrootglas moet in de broncode zitten...

     

    Het probleem wordt nog groter; ik gebruik nooit InternetExplorer maar heb het gisteren toch even getest, in internet explorer worden de animaties in de gifjes niet meer weergegeven :no:

     

    Ben bang dat ik een supportticket moet gaan aanmaken of zelfs de genoemde caches archiveer (zonder de animated gifs geen puzzel) :crybaby:

     

    Edit: probleem met internet explorer lijkt beperkt, op m'n werk worden de animated gifs wel weergegeven!

  3. Sinds de upgrade van GC.com (tenminste ik neem dat het daarmee mee te maken heeft, het viel me vanavond pas op) staat er in de cachebeschrijvingen bij sommige plaatjes een vergrootglas. Door erop te klikken verschijnt het bijbehorende plaatje midden in beeld.

     

    Op zich is het een leuke functie voor veel plaatjes maar niet voor alle. De opmaak van bijvoorbeeld Anthonispoort is totaal geruineerd :cry:

     

    Toch lijkt het mogelijk om bij sommige plaatjes het vergrootglas uit te schakelen maar mij is niet duidelijk hoe dat moet. Als ik naar 'tNimweegse , een andere cache van mijzelf kijk, dan staat er bij sommige plaatjes wel en bij andere niet zo'n vergrootglas. Ik zie niet wat ervoor zorgt dat er wel/niet een vergrootglas bij komt te staan.

     

    Iemand enig idee?

  4. Niemand nog ervaring met iPlunder (geocaching tool voor iPad)?

     

    Niet hier. Wel heb ik een html export vanuit gsak meegenomen op de ipad (zip file uitgepakt en daarna de html bekeken via goodreader) dat werkte op zich aardig in de auto maar voor onderweg tijdens een cachewandeling is de ipad gewoonweg te groot, onhandig. Zo'n app op de ipad zie ik om die reden niet zitten.

    Gewoon op papier afdrukken of desnoods de cachebeschrijvingen meenemen op een kleiner device als een smartphone/iphone.

     

    Mocht je straks met iPlunder of de echte app van Geocaching.com anders ervaren dan laat dat aub hier weten?

  5. Enne; voor al die mensen die niet de 28km willen lopen (zou ik ook nooit doen); ga gewoon cachen! (natuurlijk wel in de omgeving van Nijmegen ;) )

     

    Oh? Ik dacht dat deelname aan het event ook de 28 km lopen inhield? Anders wordt het ernstig afgezwakt.

     

    Natuurlijk! Maar dat wil niet zeggen dat er in de omgeving verder niets te doen is :huh:

     

     

     

    Aanmelding voor 4 personen is verstuurd.

     

    Leuk Bas! Dat brengt het aantal inschrijvingen nu al op 14!

     

     

    Persoonlijk is 28 km voor mijook teveel, tenzij het op de fiets mag.

     

    Gezien de route denken we dat deze op de fiets een nog grotere uitdaging zal zijn dan te voet (en ja, ik weet op wat voor fiets jij rijd :dribble: ) Het is echt de bedoeling dat er gelopen wordt!

  6. Wat leuk; al 9 inschrijvingen en de eventpagina is nog niet eens online :rolleyes:

     

    Hier alvast een linkje : 10 years! (Nijmegen, the Netherlands)

     

    Enne; voor al die mensen die niet de 28km willen lopen (zou ik ook nooit doen); ga gewoon cachen! (natuurlijk wel in de omgeving van Nijmegen :thumbup: )

     

    Maak er een leuk weekend van en reserveer nu al een plekkie op de camping "in de buurt" van het eventterrein: camping Nederrijkswald.

     

     

    edit: al 9 inschrijvingen

  7. Ik zou graag jullie mening willen horen over een feature dat nu niet bestaat, maar waar ik wel wat in zou zien, namelijk dat je zou moeten kunnen zien hoeveel user(s) een cache 'ignoren'. Bijvoorbeeld:

     

    5 user(s) watching this cache.

    19 user(s) ignoring this cache.

     

    Helemaal voor, lijkt me een prima systeem! Als zo iets zou bestaan zou ik waarschijnlijk ook eerder op dat ignore knopje drukken (nu laat ik ze, mits niet te dicht bij huis, gewoon staan). Op dit moment heb ik slechts twee caches op ignore staan waarvan er een reeds gearchiveerd is. Ik hoop dat Groundspeak ook iets in dit idee ziet, het kan niet moeilijk zijn om de functionaliteit aan de site toe te voegen

  8. Het kan aan mij liggen, maar ik zie alleen maar links naar GC-caches.

    Niks nieuws onder de zon dus, alleen maar een verzameling links naar bestaande caches.

     

    Nee klopt, volgens mij wordt het gewoon een overzicht van allerlei extreme caches:

    "Extreme caching is a form of caching that will push a person's physical and mental limits. To find a cache you may have to go on a 10 hour hike or climb a 100 foot tower, there are many forms of extreme caches."

    In many cases, this translates into 5/5 caches

  9. Deze site gevonden via LinkedIn: http://www.extreme-caching.com/

     

    Ik citeer:

    a web site for all you cachers that are looking for that extra edge just like us! Here you will find reviews, recommendations and experiences by other thrill seeking cachers.

    All kinds of quality caches are welcome here, however we will not waste our time and bandwidth on parking lot caches, township park "family caches", liars caches and lpc-s and anything else that won't make you break a sweat, we realize that there is an audience for that but its not here.

     

    Ziet er leuk uit, of er caches gelist zullen worden uit Nederland vraag ik me af maar och.. :dribble:

  10. Deze jongens hebben gewoon heel slim een zoekmachine gecreeerd die niet alleen naar .com kijkt maar ook naar andere cachesites. Volkomen legaal. Wil .com dit niet dan moet men alles gaan encoden en is de toeganglijkheid voor iedereen ook verdwenen.

     

    Het is onzin dat ze een zoekmachine hebben gemaakt die gc.com doorzoekt. Genereer op de buren.nl maar eens zo'n GPX, wacht vervolgens tot de e-mail binnen is en bekijk dan de GPX eens in notepad:

    <name>de buren Pocket Query</name>
    <desc>Geocache file generated by Groundspeak</desc>
    <author>Groundspeak</author>
    <email>contact@groundspeak.com</email>
    <time>2009-04-09T21:27:08.0880713-07:00</time>
    <keywords>cache, geocache, groundspeak</keywords>

     

    Toch raar dat daar eea over groundspeak staat?;)

  11. En wat doen mijn caches op die site?????

    Dat wil ik niet! Ik bepaal zelf waar ik mijn caches aanbied: bij geocaching.com. En dan vind ik zomaar mijn caches gelinkt op die site.

     

    Maar Ruud, stel, in het zuiver hypothetische geval :ph34r:, dat een van jouw caches een absolute favoriet van mij is dan mag ik toch ook wel een linkje daarnaar op mijn homepage plaatsen? Waar ligt de grens, wat kan wel en wat kan niet?

     

     

    Ik heb net een GPX gedownload van de buren.nl maar kan 'm niet in GSAK importeren. Ik was wel nieuwsgierig naar de inhoud. Als er meer instaat dan in de LOC files van GC.com dan vermoed ik dat er hier een van de GC.com regels geschonden wordt. Als ik de GPX in notepad bekijk lijkt er inderdaad wat meer in te staan dan in een .LOC.....

    :D Oo oo!! :clap:

     

    Overigens ben ik erg onder de indruk van de zoekmogelijkheden op de site! Toppie! :doctor:

  12. In plaats van het plaatje verkleinen met een programma kun je ook de code in de handtekening aanpassen om 'm er kleiner uit te laten zien. In dit voorbeeld wordt het plaatje met 160 pixels breed weergegeven:

    <img src="http://img.geocaching.com/user/1847de56-1d37-4def-b22b-
    97b71bd2f1fd.jpg" class="linked-sig-image" border="2" width="160">

     

    (ik heb er ook nog een randje omheen gezet, dat vind ikzelf mooier :blush: )

×
×
  • Nieuwe aanmaken...