Spring naar bijdragen

MacDD

Leden
  • Aantal bijdragen

    1624
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    9

Berichten geplaatst door MacDD

  1. Ook hier wel eens thuis bezocht nadt ik een poosje bij een kerncentrale had zitten zoeken. Beveiliging wilde me toen nog klemrijden, maar ja, zat op openbare weg op dat moment. Dus ja, ik reed er om heen. En toen later een bezoekje. Uitgelegd en klaar. of politie die je stopt. Allemaal niet te veel van aantrekken. En een aanhouding heeft geen gevolg als er geen aanklacht komt.

  2. Hallo Mac DD,

    heb een uitnodiging gekregen om mee te gaan klimmen.

    heb met een collega die ook wil gaan klimmen voorgesteld om een cursus te volgen.

    ga eerst een paar uitnodigingen aan om te kijken hoe zij het doen heb enige ervaring met

    de uitrusting maar dan in klettern.

    Klinkt veilig genoeg, je kunt je dus zekeren.

    Veel plezier.

  3. Ik heb 40 meter en 70 meter.

     

    Maar ik heb een vraagje terug ; je gaat toch wel een cursus volgen?

     

    Oja, de 8 is ook niet voor bomen, wel voor een pure abseil. Die doe ik dan echt niet met de grigri.

  4. Vergeet de prusik touwtjes niet voor het geval de grigri vast blijft zitten. En een losse 8. En nog wat carabines om je touw aan de sling vast te maken

    En dan ook nog een setje of wat om je in een tussenstation te zekeren als je grotten induikt of een of andere bunker uitklimt.

  5. Het pak is vrij dun. Dus ik zou er niet zo mee in het water stappen. Ik heb het zelf vorig jaar gehaald bij Lidl. Al enkele malen gebruikt maar wel met laarzen eroverheen (die lopen dan wel vol uiteraard, maar daar heb je onderwater geen last van). Dan is het geen probleem. Als je er zo (of met schoenen erin) mee op het steentje of tak stapt is hij kapot. Hou daar rekening mee.

     

    En dan kun je dus in gevaarlijke situaties terecht komen. Je wilt niet vastzitten in een pak dat volloopt en waar je niet uit kunt.

  6. als de co van een nachtcache zijn Attributes niet op orde heeft, kan je van zijn probeersel ook niet veel verwachten

    elke cache is een nachtcache, geloof me, het geeft een heel andere gevoelsbeleving aan het spelletje

     

    Barny

    Kan ik alleen maar erkennen. Afgelopen wknd in Limburg geweest. Lag in de buurt van onze slaapplaats (een goede km verder) een tradje. Niet een waar we normaal voor lopen. Maar na het heerlijke eten besloten om er toch voor te gaan. Een km. dwars door het bos op GPS en met zaklampen. Dit maakte deze wandeling een heerlijke ervaring. 2km door het bos struinen (met een doorsteek) is echt een uur heerlijk spelen. En dat alles dankzij een klein potje.

  7. Tuurlijk wel, en nog steeds, maar dat is dan een paar meter hoog in een boom, met stevige takken die ik vertrouw en duidelijke houvast. Geen glibberige rotsen met mogelijk losse stenen.

    Ik klauterde vroeger al overal tegenop en dit soort hoogtes als in Luik doet me die goede oude tijd weer herleven.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...