Spring naar bijdragen

verhoeven

Leden
  • Aantal bijdragen

    25
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    4

Berichten geplaatst door verhoeven

  1. Met c:geo gaat dat ook niet. Je ziet dan wel de icons van de premium caches maar bij aanklikken krijg je de melding dat het een premium cache betreft en dat je dus de info niet krijgt te zien.
    Er is wel een achterdeurtje zie ik nu: premium caches die al eerder door een premium lid zijn opgeslagen (als die wel met het eigen account was ingelogd) op het apparaat kun je nadien wel belijken.

  2. 10 uur geleden zei thomas2788:

    Mijn account verwijderen van GC.com lukt ook niet, want daar geeft hij aan dat mijn password verkeerd is. Heeft iemand nog ideeen?

    Goeiemorgen. Dit is wat men er bij c:geo over zegt:

    In case you currently only use Facebook or Google to login to geocaching.com, you have to go to the Password Reset Page to set up a regular password first. Please note, that you have to logout from the Geocaching.com website first to reach the password reset page. After you got this password you can use it together with your username to log in with c:geo.

    • Leuk 1
  3. 55 minuten geleden zei Bart:

    Alleen jammer dat Map source de GPX files niet meer wil openen, GDB bestanden wil hij wel openen. Dit alles icm Base camp op de PC. Ik kan maar niet aan base camp wennen en werk veel liever met MS.

    Ook ik ben een fan van Mapsource. Ik heb nog nooit problemen gehad met het openen van .gpx bestanden of het als .gpx opslaan. .loc files kan ik niet openen, dat is soms wel jammer.

  4. Zo te zien zijn het screenshots van c:geo. Wat daar spoiler afbeeldingen genoemd wordt, daar zie je alle afbeeldingen die de maker aan de beschrijving heeft toegevoegd. Op gc.com links-onder op de cachepagina. 

    • Leuk 1
  5. 1 uur geleden zei harrie:

    De CO's moeten het tegenwoordig wel prima vinden!!!!

    Het is misschien ook maar net hoe je er tegenaan kijkt: Het is een gegroeide situatie. Als de CO's er altijd bovenop hadden gezeten dan was het wellicht niet zover gekomen dat er zoveel cachers zijn die deze gang van zaken als normaal beschouwen. En wat als de CO's er meer op reageren? Zou deze  ontwikkeling dan niet kunnen verminderen? Dat van die middelvinger en andere zaken is natuurlijk totaal onwenselijk gedrag.

  6. 4 uur geleden zei barny:

    nu is het veel beter, 
    je hoeft maar naar en plek te kijken waarvan jij denkt daar de "schat" moet zijn, en je heb hem gevonden

    Dat komt tegenwoordig erg veel voor ja. Ergerlijk. Maar wat ik nog ergelijker vind is dat de CO's het wel prima vinden. Ze doen er in ieder geval niets aan.

  7. 2 uur geleden zei Team Fridhem:

    Denk zelf dat de wolf het moeilijk zal hebben en krijgen om zich te handhaven in het steeds drukker (dicht bevolkt) wordende milieu. 

    De wolf heeft altijd al in het verdomhoekje gezeten. In die zin is er niets nieuws onder de zon, kijk bijvoorbeeld naar de sprookjes.

    In Mecklenburg-Vorpommern is een mooie multi-cache met dit onderwerp: GC2VZ19

    Op deze wiki pagina wat meer info

×
×
  • Nieuwe aanmaken...