Spring naar bijdragen

hoedenvideos

Leden
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door hoedenvideos

  1. Barny is on fire
    Maar we verschillen van mening lieve Barny, volgens mij zijn wij hele goeie docenten en ook daarover verschillen wij waarschijnlijk van mening keep up de agressie naar mensen die je (nogmaals) niet kent en misschien horen we nog eens van elkaar. Waarschijnlijk vrij snel.
    Aandacht maakt alles beter


    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

  2. Barny bent u pro piet of anti piet in de pieten discussie?

    Wij zijn nog nooit respectloos geweest naar de omgeving, we ruimen zelfs plastic en andere troep op als we het tegen komen en zijn altijd voorzichtig met de caches die we doen. Dat is dus een misvatting. Sommige caches liggen in de bossen, dus volgen wij het pad dat daarvoor bedoeld is. Nogmaals we hebben het idee dat u ons niet kent?

    Groet Hoe Den?


    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

  3. Jeetje Barny,
    We moeten eerlijk zeggen dat u behoorlijk negatief en zelfs een beetje respectloos bent. Ook betreuren wij het dat u zo denigrerend “docentjes” schrijft. Is dat nu echt nodig?!
    Het lijkt erop dat wij u behoorlijk hebben gekwetst of hebben aangevallen, maar we hebben enkel en alleen een vraag gesteld? Dat is echt wel een beetje betreurend. U kent ons niet eens en oordeelt behoorlijk heftig. Iets waar onze maatschappij helaas de P-haas mee moet dealen.
    Na nog flink wat research te hebben gedaan zijn we er achter gekomen dat er eigenlijk al heel wat geocache vloggers zijn sterker nog.. de officiële geocache site heeft zelf een YouTube kanaal waarin ze af en toe een geocache oplossen. Ongelofelijk wat wij mensen toch allemaal zelf voor een ideeën hebben over het spel eh. Lijkt een beetje op het kaartspelletje pesten, iedereen speelt dat kaartspel anders en iedereen heeft toch hetzelfde plezier aan het spelletje!
    https://m.youtube.com/user/mngeocaching

    https://m.youtube.com/user/GoGeocaching/about
    Waren we er bijna mee gestopt, maar we kunnen dus gewoon doorgaan

    Groetjes Hoe Den?



    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  4. Linkalovers mag ik u vriendelijk bedanken! Deze richtlijnen zijn top, kunnen wij zeker wat mee! Super bedankt voor uw berichtje.

    Als er iets is wat we niet willen is het dat caches kapot gaan of gestolen worden. We vinden geocachen ontzettend leuk en willen meer mensen enthousiast maken voor deze ontzettende leuke hobby

    Alvast bedankt voor de reacties!


    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

  5. Beste Barry,

    Goh, wat ontzettend betreurenswaardig dat u onze toewijding om het Geocachen een grotere naamsbekendheid te geven niet kunt waarderen. Je zou zeggen dat menig Geocacheliefhebber verblijd zou zijn dat men zich inzet om de populariteit van de app te vergroten en om daarbij een nieuwe doelgroep aan te spreken. Vooral gezien het feit dat uit onderzoek is gebleken dat de jeugd minder buiten komt. Iets wat wij als docenten van het voortgezet onderwijs bejammeren en waar wij ons graag voor willen inzetten. Het doet ons zeer dat u een doelgroep over een kam scheert onder de noemer “sloopjongeren”. Iedereen met een computer of een ander device heeft toegang tot de app. Ook mensen die onze filmpjes niet bekijken zouden indien zij slechte intenties hebben de cache schade toe kunnen brengen. Bovendien ontvangen wij van Cache-eigenaren positieve reacties.
    Wij kiezen ervoor om Geocache Nederland te benaderen omtrent regels. Gezien de negatieve aard van uw bericht besluiten wij om dit gesprek niet voort te zetten.
    Desondanks wensen wij u een prettige avond.

    Met vriendelijke groeten,

    Team: Hoe den?


    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

  6. Klinkt als goeie regels! We houden ons graag aan de regels staan deze ergens? Zijn dit officiële regels of gewenste regels die door jullie bedacht zijn? Als iemand ons even het linkje stuurt waarin de “regels” worden uitgelegd houden wij ons aan de regels hopen dat we gezellig mogen doorgaan met ons leuke project!
    Ps: wij hopen wel dat veel mensen het gaan vinden en mee gaan op pad naar buiten! Iets wat de jeugd naar onze mening nodig heeft!

    Groetjes Hoe Den?


    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

×
×
  • Nieuwe aanmaken...