Spring naar bijdragen

Bart

Leden
 • Aantal bijdragen

  87
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Berichten geplaatst door Bart

 1. Op 2-2-2021 om 17:01 zei kipchen:

  Ik heb de cache Valtherbos , die in 2003 door team Dauwtrappers ( Kruimeldief en Kralenfee) werd gelegd, opgedragen aan Kruimeldief. Bedankt voor het vele werk wat je voor alle cachers hebt verzet. En Frouke en andere naasten veel sterkte.

   

   

  Heb ik ook gedaan. goed plan van jou. 

 2. Met gestrekte arm deed je alleen zodat je eigen lichaam niet tussen jou en de satellieten stond, dit werd toch ook gedaan in het vroege gsm tijdperk. Toen ging je voor het raam staan of even naar buiten om te mobiel te bellen.

  • Leuk 1
 3. 12 uur geleden zei kalkendotters:

  Let wel dat het laden van twee batterijen in serie (wat dus gebeurt in de GPS) minder goed is voor de batterijen. Zodra een van de twee batterijen minder goed presteert zal daardoor ook het opladen van de wel goede batterij slechter gaan. Het is namelijk voor de lader niet mogelijk om 'te zien' dat een van de twee batterijen slecht is.

  Het is dus beter voor de levensduur van de batterijen om ze op te laden in de lader die per batterij oplaadt. Of in elk geval dit af en toe te doen met batterijen die je per set oplaadt.

  Oké, maar wel fijn dat het kan, voor bvb. als je op vakantie je oplader bent vergeten of je hangt hem op de USB aansluiting van een elektrische fiets.

 4. Ja is gelukt, plastic kaartje ( bvb. oud bankpasje ) op maat geknipt en op de bodem gelegd over de button heen en de batterijen tegelijk in het vak gedrukt. USB kabel eraan en je ziet meteen dat hij gaat opladen. Nu hoef je de batterijen er niet meer uit te halen om ze op te laden. Met dank aan "Linkalovers'' 

  • Leuk 1
 5. 2 uur geleden zei waterdaantje:

  Het kan hoor met alleen de basiskaart. Maar in de Auvergne is het wel lekker om te zien welk weggetje richting de cache loopt. Ik weet het... Niet echt hardcore maar wel lekker praktisch met 2 kinderen

  Ja, ik zat te denken, kun je niet met je mobiel zoveel mogelijk navigeren en dan het laatste stuk met je GPS navi.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...