Spring naar bijdragen

geocase

Leden
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door geocase

  1. Al weer een wat ouder onderwerp, maar nog steeds actueel; waar vind je een goede combinatie van losloopgebieden en caches? In de hele discussie is er voor zover ik zo snel heb gezien niet één cache genoemd die voldoet aan het gevraagde. Ik weet er in ieder geval twee in de buurt van Utrecht:

     

    Rondje IJsselbos, GC3WPKO (laarzen aan, en lekker lopen)

     

    A.w.i.P. (A walk in Pan), GCA82 (niet de hele route mag de hond los, maar een flink stuk wel in heen lekker bos)

     

     

  2. Bloodwoosj, naar aanleiding van jouw reactie heb ik wat verder gekeken in de gmail instellingen. Blijkbaar heb ik daar zelf een keer zitten knutselen met filters. Er stond tenminste een filter, en na verwijdering werkte de boel weer!

     

    Stom hoor. Blijkbaar heeft het selectieve geheugen hier weer toegeslagen; ik kan me niets herinneren van het instellen van filters.

     

    Bedankt voor de reacties! Resultaat: problem solved.

  3. Aha! Met een ander emailadres werkt het wel (met dank aan de eitjes). Moet ik nou een ander adres gaan maken/gebruiken voor alleen de notify? Liever niet... :-(

     

    Iemand enig idee wat hier aan de hand is, of hoe het op te lossen is?

     

     

    En voor de correcte terminologie: het gaat hier dus over de 'Instant Notification Service'.

  4. Wat voor soort e-mail adres gebruik je voor je notificaties? Ik weet dat Oliphientje hier ook problemen mee had (sinds ongeveer de tijd die jij beschrijft) en dat lag aan het e-mail adres. Met een ander soort adres werkte het wel.

     

    Ik gebruik mijn standaard adres zoals geregistreerd bij mijn account. Het is een gmail.com adres. Goed idee om 't eens met een ander adres te proberen!

  5. Sinds juni krijg ik geen berichten meer van het publiceren van caches via 'Notify'. De verzending lijkt spontaan gestopt te zijn. Ik heb inmiddels de notifications aangepast, een nieuwe aangemaakt, etc. maar geen effect. Het mailadres klopt natuurlijk. Logs, pocket query's en persoonlijke berichten komen wel gewoon binnen. Iemand enig idee wat er mis gaat?

     

    Groeten, geocase.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...