Spring naar bijdragen

J&Cache

Leden
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door J&Cache

  1. Ja, de optie van het grabben is mij inderdaad bekend, maar omdat het nog geen 24 uur geleden is, wil ik de vorige eigenaar even de tijd geven om de TB te droppen. Ik heb begrepen dat dat ook netter is voor de administratie (aantal km's bijv.). Het gaat me eigenlijk specifiek om het probleem dat ik nu moet wachten met het loggen van een stuk of wat caches totdat de eigenaar heeft gedropt en of daar een andere manier voor is, waarbij ik later de TB kan toevoegen aan de logjes, juist omdat ik zelf graag wel direct dezelfde dag het digitale logboek teken.

  2. Even gebruik maken van dit topic: vandaag onze eerste TB aangetroffen en meegenomen. Thuis wilden we hem loggen, maar degene die hem voor ons had, heeft hem nog niet gedropt (hoewel hij wel op gc.com is geweest en heeft gelogd vandaag). Vandaag een aantal caches gedaan, en we loggen graag gelijk dezelfde dag.

     

    1. Moet ik wachten met het loggen van de cache waarin ik de TB heb gevonden tot de voorganger de TB virtueel heeft gedropt? Of kan ik nu al wel loggen en later aangeven dat ik een TB uit heb genomen, maar hoe dan? Of kan ik bij voorbaat al "TB:uit" loggen zonder dat onze voorgangers "TB:IN" hebben gelogd (en TB hebben gedropt?)
    2. Ik begrijp dat als je een TB meeneemt naar een cache maar hem niet achterlaat, je een 'visited' kunt achterlaten. Dat hebben wij dus bij een aantal caches gedaan. Ik kan dit nog niet doen, omdat ik de TB virtueel nog niet in bezit heb. Kan ik alvast deze caches loggen en later nog "visited" toevoegen (maar hoe dan?)? Of is dit niet verplicht?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...