Spring naar bijdragen

roykuh

Leden
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door roykuh

  1. Lastig uit te leggen maar ga me best doen ;)

     

    C:geo maakt alleen een grijze achtergrond als er tekst in staat met de zelfde kleur. Dus rode achtergrond en rode tekst zet C:geo om naar grijze achtergrond en zwarte tekst zodat alle tekens leesbaar zijn (heel slim van C:geo). Maar als je eerst een stukje zwarte achtergrond maakt (kan overigens in elke kleur) en er vervolgens maar 1 letter of een punt in de zelfde kleur in zet als de achtergrondkleur maakt C:geo de hele pagina grijs en het maakt niet uit als je vervolgens nog 6 achtergrondkleuren gebruikt C:geo kijkt alleen naar de eerst gevonden overeenkomst. (bij toeval ontdenkt )

    Dus na een klein stukje zwarte achtergrond heb ik de rest van de pagina in het grijs gezet met tekstkleur wit en verborgen tekst dus in het grijs gezet. Tot mijn verbazing doet C:geo hier niets mee en maakt de hele pagina dus grijs en blijft mijn verborgen tekst ook verborgen.

     

    Ik weet niet of het met andere apps ook zo is en als je de mystery in je gps zet en de tekst leest zie je het wel zo staan maar dat is niet erg, de naam van de mystery is dan ook "makkelijk toch?"

     

    En de gene die dit onderwerp volgen hebben ook al een voorsprong ;)

    • Top! 1
  2. Nee helaas dat werkt ook niet...

    Ik dacht dat ik simpelweg de achtergrondkleur de zelfde kleur als de tekst te kunnen maken en dus de tekst alleen bij selecteren te zien zou zijn maar wat ik ook doe in de C:geo app zie je de tekst zo staan.

    Op in de listing op de site zelf is de tekst wel verborgen

  3. Is het mogelijk om tekst de zelfde kleur te geven als de achtergrond(dus eigenlijk niet te zien) van de pagina die dan ook niet op de C:geo app te zien is?

     

    Als ik nu namelijk een achtergrondkleur maak (bijv zwart) dan maakt de C:geo app er vanzelf een grijze achtergrond van, iemand een idee of kan dit helaas niet?

  4. Het gaat er meer om dat andere er iets leuks aan beleven... de trads die ik heb liggen zijn ook geen gewone trads zie:

     

    -GC54ZK9 puzzel: de juiste keuze

    -GC53NGE puzzel: de sleutel is de sleutel

    -GC53K7C puzzel: help, haal me hieruit!

    En gezien de favo punten vinden andere hem ook erg leuk.

    Er wordt zelfs al uitgekeken naar de cache die ik nu heb klaar liggen, dus geen gewoon kokertje bij een stam of wat dan ook.

     

    ik dacht dat het misschien wat leuker was om een puzzel multi te maken (makkelijke wp's en de eind cache is natuurlijk weer een kleine puzzel)

    Ik denk er nog even over na wat ik doe... misschien toch wel een tradje van maken.

  5. Door ruimte gebrek in het bos (ivm andere geplaatste caches van me) kan ik of een kleine multi maken of een simpele mystery maken.

    ik heb daar 3 tradjes liggen en wilde ipv een 4e tradje een multi of een simpele mystery maken.

    wat zal ik doen?!

    Ik weet dat veel cachers tradjes oppikken als ze een mystery hebben opgelost...

     

    Wat is leuker en trekt meer cachers aan?

  6. Caches in het puzzel bos zijn zojuist weer online ;)

    Alles is weer aanwezig en het terein is weer opengesteld (nadat deze een maand dicht was ivm met het evenement van bloem en tuin)

     

    Moet alleen nog even kijken hoe ik de multi ga leggen want onderlinge afstand van 161m van ander caches (ook die van mezelf) wordt aardig lastig...

  7. Goede avond,

     

    Vraagje, ik ben bezig om mijn eerste multi te gaan leggen en nou is het terein waar ik hem wil plaatsen niet heel erg groot.

    Ik heb er al 3 hele leuke trads liggen en wil rond mijn cache's WP's leggen zodat je deze kan combineren. Moeten de WP's ook 161m van andere cache's vandaan blijven? En zit er nog verschil in WP's (type)?

     

    Groetjes, Roykuh

×
×
  • Nieuwe aanmaken...