Spring naar bijdragen

klob

Leden
  • Aantal bijdragen

    43
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door klob

  1. Helaas ben ik ook al enige tijd een banner kwijt geraakt. Die van brons Earthcache.

    En nu probeer ik de banner van ="Met stip op de kaart ... Gouda" in mijn handtekening te krijgen maar krijg allemaal foutmeldingen. U heeft geen toestemming om deze afbeeldingsextensie te gebruiken....

     

    Weet iemand een oplossing?



    En ik zie dat mijn stats ook niet goed wordt weergegeven. Toegegeven ik ben een tijd niet meer actief geweest op dit forum.

  2.  

    Ach, persoonlijk zou ik hem er af halen en contact zoeken met de legger. Moet niet zo moeilijk zijn. En dan aangeven dat ik er niet echt van gediend ben.

    Zeker niet als het een multi zou zijn. Bij een tradi zou ik nog eens nadenken.

     

    En als ik dan stop met denken? Hoppa, de fik erin.

     

    Inderdaad dat heb ik ook precies zo gedaan. Behalve de fik erin want ik denk nog na (Dom natuurlijk!)(grapje)

     

    Ik heb nog geen reactie ontvangen van de stikkerplakker ontvangen.

  3. Onbegrijpelijk dat er nu niet mensen zijn die uit hun vel springen over enkele reacties hier,

     

    Er zijn zat huilie huilie draadjes op dit forum te vinden als er weer eens een piskoker is geript, een TB of Coin naar de eeuwige jachtvelden is verdwenen en iedereen in ganzenpas reageert over de mensen die een spel van een andere weer zonodig moeten verstieren, schande, shame onbehoorlijk gewoon, kielhalen als je het ziet gebeuren

     

    En wat gebeurt hier? Eigenlijk nog veel erger er word met alle gemak geopperd om de stikker er maar af te halen omdat het een belachelijk spelletje is, er niet hoort of wat dan ook.

     

    Is dat niet het zelfde als waar wij mee te hebben als er een cache geript word met hier het verschil dat wij wel weten dat Munzee een ander spelletje is die andere mensen misschien wel leuk vinden?

     

    Zijn die geopperde (gooi maar weg) adviezen in dat kader dan niet veel erger?

     

    Hypocrisie ten top, waardeloze instelling hebben enkele van die leden hier, kokervisie, kortzichtigheid, zijn zomaar enkele woorden die in mij opkomen

     

     

    Barny

     

     

    Ik ben niet tegen Munzee. Integendeel ieder z'n spelletje. Wat mij stoort is dat iemand ongevraagd een stikker aanbrengt op mijn stash terwijl ik er op wordt aangekeken als er iets met deze cache is. Een stikker op een object er naast o.i.d. vind ik geen probleem.

    • Top! 1
  4. Zo wat een reacties. Dat is nooit mijn bedoeling geweest.

     

    Ik was alleen maar trots op het feit dat ik drie earthcaches gevonden had in twee verschillende landen. Daarvoor heb ik me op de website van Earthcache aangemeld omdat je daardoor een logo kon krijgen. Dat leek me leuk en dat wilde ik hier wel laten zien als ik op het forum actief zou zijn.

     

    De grootte van het logo is afkomstig van de Eartcache website zelf. Bij het plaatsen van het logo in mijn handtekening heb ik er niet aangedacht om de forumregels na te kijken. Stom natuurlijk van me. Maar ja al deze reacties had ik niet verwacht. En ik kreeg het vriendelijk verzoek van de moderator om mijn handtekening aan te passen.

     

    Nu nadat ik weer op het forum ben en zie de hoeveelheid reacties en wat voor reacties en heb ik er maar weer af gehaald en weet ik niet of hem nog eens terug zet.

     

    Het verbaast me toch wel een beetje, ik wilde alleen maar laten zien dat ik een Earthcache master logootje omvangen had.

     

    Kunnen jullie niet beter gaan cachen dan zo los te komen? Ik ga in ieder geval wel weer lekker puzzelen en zoeken.

  5. Jijzelf blijkbaar want ik zie hem daar staan :blush:

    Greetz Bloodwoosj.

     

     

    Beste Bloodwoosj,

     

    Na verder zoeken en rommelen heb ik ontdekt waar de fout zit. Niet in de code van de Earthxache maar in de code van de Statbar. Maar nu nog naast elkaar dat lukt me nog niet.

     

    Hopelijk weet iemand hoe dat moet. Ik heb alles voor mijn gevoel al uitgeprobeerd, spaties er tussen, nieuwe regel. maar ze blijven onder elkaar.

  6. Met het gevaar dat ik er uitgegooid wordt noem ik het toch nog maar eens.

     

    Waar gaat ons spelletje eigenlijk om???

     

    Leuke caches zoeken en verstoppen waarbij verstoppen voor een ieder weer een andere reden kan hebben en lang niet iedereen dat leuk leuk vind of leuke uitgebreide verhaaltjes lezen van een of andere zoekervaring?

     

    Ik denk nog steeds het eerste.

    En voor het tweede moet je naar mijn mening een ander spel spelen.

  7. Ik heb nog niet zo lang geleden een Oregon 300 aangeschaft. Laatst heb ik daarmee in de auto de routeplanner uitgeprobeerd. Maar omdat in de 300 alleen een wegenkaart met voornaamste wegen over de hele wereld zit, heb ik kaart toegevoegd waarin ook bijv. mijn eigen straat is aangegeven. Die route rijden a.d.h.v. de Oregon ging heel goed. Hij geeft onderweg aan als je van richting moet veranderen met diverse toontjes of als je verkeerd rijdt. Of die toontjes ook op de moter te horen zijn dat betwijfel ik alhoewel ik beslist geen motorrijder ben. En volgens mij kan je er geen oortje op aansluiten er zit alleen aan USB- aansluiting op.

     

    succes moet zoeken, het zal niet eenvoudig zijn denk ik.

  8. En als de cachelegger perse leuke, inspirerende verhaaltjes in zijn logjes wil zien zou hij dat ook in de beschrijving van de cache kunnen noemen. Hij zou zelfs daarin kunnen noemen dat logjes van twee worrde worden gewist.

     

    Maar waar gaat het eigenlijk om? Het verstoppen en gevonden worden van de cache of alleen maar leuke verhaaltjes?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...