Spring naar bijdragen

heco12

Leden
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door heco12

  1. Vraagje over een banner plaatsen bij mijn profiel. Door het oefenen ben ik helaas mijn voorgaande banners kwijt.

    Is er een mogelijkheid om mijn banners dmv een sortering terug te krijgen. Ik denk aan bijv. de gevonden chaches waar een banner op zit?  

    Hoop dat iemand hier antwoord op kan geven.

    Vast bedankt voor het mee denken.

  2. Ik gebruik GSAK om mijn geocaching over te zetten naar mijn Garmin montana 680T. Nu probeer ik ook de bestaande foto's die bij een geo staan ook mee te krijgen in mijn garmin, maar helaas krijg ik dit niet voor elkaar. Weet iemand hoe ik dit voor elkaar kan krijgen?

    Vast bedankt voor het meedenken.

    Groeten HeCo12

  3. Beste Tabaqui, bedankt voor je reactie. De dubbele balk kan ik niet op klikken kan er alleen maar bij komen rechts bovenaan met instellingen, maar gelukkig is het gelukt en ben ik erg blij met jullie reactie op het forum zo kan ik inmiddels weer inloggen en kan ik mijn hobby weer uitoefen op deze manier.

    Allen bedankt.

    groetjes,

    heco12

       

  4. Beste Kalkendotters, Je bent mijn reddende engel ineens viel het kwartje van het plaatje.

    In de app c:geo bij instellingen - diensten en dan bij geocaching.com op de foto klikken. Hier kan je inderdaad controleer authenticatie klikken en dat werkte niet goed dus nieuw passwd ingegeven en HET WERKT!!! Ben hier uren mee bezig geweest, maar het is opgelost.

    Ontzettend bedankt.

    een glimlachende Corrie vanuit Amsterdam.

     

  5. Ik kan ineens niet meer inloggen op mijn app c:geo op mijn Huawei telefoon?  Heb inderdaad mijn password gewijzigd, maar kan daar prima mee inloggen op geocaching.com. Heb meerdere malen mijn app van c:geo verwijderd en opnieuw opgestart, maar krijg geen inlog mogelijkheid dit staat gekoppeld aan geocaching.com waar ik dan ook inlog via instellingen - diensten en dan naar de website ga van geocaching.com.  Ook had ik gelezen dat het wel eens aan de datum zou kunnen liggen dat c:geo met een andere datum werkt dan geocaching.com ook dit aangepast werkt nog steeds niet? Toestel diversen keren opnieuw opgestart mag niet baten. Inmiddels ben ik ten einde raad en weet echt niet meer wat ik kan doen. Ik gebruik deze app regelmatig.  Hoop dat iemand mij hierbij kan helpen.

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...