Spring naar bijdragen

Diederikus

Leden
 • Aantal bijdragen

  2209
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  68

Berichten geplaatst door Diederikus


 1. Op 11/11/2017 om 8:51 PM zei barny:

  pas toen ik hem zag staan weet ik dat ik een fout heb gemaakt, de fout om Died uit te dagen om naar dit te gaan, dit te ervaren, dit te zien, dit te voelen, ik heb spijt, heel veel spijt en ik hoop dat je me het kan vergeven dat ik de oorzaak ben van dit

  Terugkijkend moet ik bekennen dat dit inderdaad het begin van het einde was voor mij.


 2. 5 uur geleden zei technetium:

  Een slowcacher vind een (1) cache. Een fastcacher vind er 99. Dat betekend dat 99% van de logjes van fastcachers komen, terwijl zij slechts 50% van de cachers uitmaken.

  Of je wint de loterij, of je verliest hem. Kans is dus 50%.

   

  Qua logomvang is de bijdrage van die %1 minstens gelijk aan die 99% tezamen.

  • Like 1

 3. Er zijn op dit forum inderdaad enkele leden, die sinds enige tijd behoorlijk veranderd zijn. Ik noem geen namen, maar ik ben waarschijnlijk niet de enige die dat is opgevallen. Sommige leden zijn qua schrijfwijze ( zowel inhoudelijk als tekstueel ) behoorlijk veranderd. Stond enige maanden geleden hun dichtwerk o.a. nog vol met sgrijfvouten, ondiudelykheden en was de semanhnag tussen de zinnen niet te finden of was het nied mogelijk om deze te schijden.

  De laatste tijd verbaas ik me regelmatig over de teksten die ze produceren, want deze zijn makkelijk te lezen, hebben bijna geen schrijffouten meer, zijn veel vriendelijker van opzet en hebben ook inhoud.

  Ik ben nooit zo scherp in die dingen. Over wie heb je het in vredesnaam?


 4. die schamen zich natuurlijk helemaal rot, over het algemeen voelen telefoonprutser zich ten opzichte van GPS cachers sterk minderwaardig en gaat hun falen natuurlijk niet in een pol uitdragen,

  Ik heb niet het flauwste benul waar je het over hebt. Waarom zou iemand die cachet met een smartphone zich schamen?

   

  Inmiddels zijn de deelnemersaantallen aan de poll verdubbeld. De onderlinge verhoudingen in de uitkomst zijn ongeveer gelijk gebleven. De voornaamste reden dat maar een klein deel van de 8200 leden reageert is de hoge berichtensnelheid. Sinds de poll gisteren zijn er alweer zo'n 30 nieuwe berichten geplaatst. De levensduur van een draadje daar is meestal maar een halve dag. Daarna zinkt het snel weg in de vergetelheid.


 5. mijn vermoeden is als je deze zelfde Poll voorlegt op de facebookgroep "geocachen voor iedereen" dat de uitkomst er totaal anders uit ziet,,,,

   

   

  Barny

  Wel, dat heb je dan mis.

   

  28btq9w.png

  Het megaevent gaf eigenlijk al een clou. De spruitjeslucht van de conservatieve oudere familiegeocacher die gezellig samen puzzelt, wandelt en Oudhollandse spelletjes doet zoals sjoelen en Lingo walmde er vanaf. Zo ook dus in de faceboekgroep "Geocachen voor iedereen".

  • Like 1
×
×
 • Nieuwe aanmaken...