Spring naar bijdragen

Diederikus

Leden
  • Aantal bijdragen

    2237
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    71

Berichten geplaatst door Diederikus

  1. Op 22-4-2022 om 22:33 zei Berenboot:

    Ik geef mijn honden iedere dag een teentje knoflook bij het eten, zelden hebben ze een teek.

    Ik weet niet of het bij mensen ook werkt en al helemaal niet hoe de directe vrienden en kennissen kring hierop reageert.......:angry2:

    Perfect! Ik heb helemaal geen last van vrienden meer!

    • Haha 1
  2.  

    2 minuten geleden zei regenboog2:

    Moest je er niet aan wennen om zo laag boven het asfalt te zitten? Ik ben altijd bang dat ik ligfietsers niet op tijd zie.

    Dat valt erg mee. Ik zit net zo hoog als ik vroeger in mijn auto zat. Ik wordt met alle egards behandeld en krijg overal voorrang, ook waar ik dat helemaal niet heb. Als ik in de berm een tukje doe dan stoppen er fietsers om te vragen of alles goed gaat. Ik maak kennelijk een erg hulpbehoevende indruk of zo.

    • Haha 1
  3. Je kunt ondersteuning laten inbouwen in iedere trike.

    Momenteel heb ik ook nog een quad, maar hopelijk is dat maar tijdelijk (zo is de prognose). Daar de Flevolandse klei zeer aanhankelijk is, is deze niet zo geschikt om te geocachen in bosrijk terrein. De trike heeft daarentegen extra dikke spaken, die ook off road hun mannetje staan.

    -rollator_modelito_classic_schuin.png

  4. 5 uur geleden zei Peetee:

    Ah, je bent gaan ligfietsen? Hoe bevalt dat? 

    Een paar jaar geleden moest ik een nieuwe auto aanschaffen. Ik becijferde toen dat circa 98 procent van mijn ritten hier in Flevoland verreden werden. Toen heb ik bij wijze van experiment een elektrisch ondersteunde trike aangeschaft. In het eerste jaar reed ik al zo'n 11.000 kilometer. Daarvoor had ik 28 jaar niet gefietst. Ik heb een tourmodel, geen racemodel, dus ik zit feitelijk in dezelfde houding als in een auto. Binnen anderhalf uur kan ik overal in Flevoland zijn. Ligfietsen is veel relaxter dan autorijden. Inmiddels begin ik me af te vragen of het nog wel zin heeft een auto aan te schaffen. Met een elektrische bakfiets erbij kan ik eigenlijk ook alles.

    zoom.jpg

    • Leuk 1
  5. 5 uur geleden zei Linkalovers:

    Nee, a.u.b. niet meer software. Ik heb BaseCamp nodig om o.a. kaarten te behandelen en om grote kaarten in stukken te 'knippen'. Ik hoef natuurlijk niet met heel Europa op pad :wink2:.

    Verder heb ik liever zo min mogelijk computer werk nodig, om te cachen.

    Zonder kaart cachen. Old school met alleen richting en afstand.

    • Leuk 1
  6. 11 uur geleden zei Linkalovers:

    Heel af en toe kijk ik daar ( bij de 'buren' ) nog eens, maar ook die site heeft veel te leiden van FaceBoof en Twitter. De enig die daar nog wat schrijft, is de beheerder, die af en toe een status update van de tools en macro's geeft.

    Net even gekeken. Inderdaad op sterven na dood. De dingen waar je misschien iets aan zou kunnen hebben zijn achter een betaalmuur geplaatst.

    Facebook schijnt wel te floreren. Maar de discussies daar zijn wel heel erg vluchtig.

  7. 5 uur geleden zei harrie:

    Barny heeft hier ook eindelijk een ban (waar eigenlijk niet), maar leest wel gewoon mee wat er over hem geschreven zou kunnen worden.

    Opencaching is heel voorzichtig een beetje bekender geworden maar heeft nog ruimte genoeg voor nieuwe caches ;)

    Dat een beminnelijk mens als Barny een ban krijgt hier komt natuurlijk niet als een verrassing. Is het tijdelijk of heeft hij het voor eeuwig verkorven?

    Als ik een nieuwe cache ga leggen, dan zal ik Opencaching zeker niet vergeten. Als die tenminste voortuincaches accepteren.

  8. 46 minuten geleden zei Peetee:

    De belangrijkste ontwikkeling is wel dat er continu nieuwe geocachers komen. Het zou me niet verbazen dat ook de coronacrisis daarbij geholpen heeft.

    Net even rond gezapt in de buurt als premium lid. Het lijkt er op dat nog steeds dezelfde veelleggers hier de buurt stevig in hun greep hebben. Bewondering voor hun vasthoudendheid is op zijn plaats <_<. Op het oog lijkt de locatie die ik op het oog heb voor mijn nieuwe cache nog vrij. Maar met al die mystery caches in de buurt weet je het nooit.

    En zelf weer eens cachen? In Lelystad heb je de helft aan geocaches, omdat 180 graden hier water is. Van de resterende 180 graden is ongeveer de helft stevig in de greep van voornoemde veelleggers. Blijft Almere over. Nog even over denken.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...