Spring naar bijdragen

Diederikus

Leden
 • Aantal bijdragen

  2227
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  69

Berichten geplaatst door Diederikus

 1. 5 uur geleden zei Linkalovers:

  Nee, a.u.b. niet meer software. Ik heb BaseCamp nodig om o.a. kaarten te behandelen en om grote kaarten in stukken te 'knippen'. Ik hoef natuurlijk niet met heel Europa op pad :wink2:.

  Verder heb ik liever zo min mogelijk computer werk nodig, om te cachen.

  Zonder kaart cachen. Old school met alleen richting en afstand.

  • Leuk 1
 2. 11 uur geleden zei Linkalovers:

  Heel af en toe kijk ik daar ( bij de 'buren' ) nog eens, maar ook die site heeft veel te leiden van FaceBoof en Twitter. De enig die daar nog wat schrijft, is de beheerder, die af en toe een status update van de tools en macro's geeft.

  Net even gekeken. Inderdaad op sterven na dood. De dingen waar je misschien iets aan zou kunnen hebben zijn achter een betaalmuur geplaatst.

  Facebook schijnt wel te floreren. Maar de discussies daar zijn wel heel erg vluchtig.

 3. 5 uur geleden zei harrie:

  Barny heeft hier ook eindelijk een ban (waar eigenlijk niet), maar leest wel gewoon mee wat er over hem geschreven zou kunnen worden.

  Opencaching is heel voorzichtig een beetje bekender geworden maar heeft nog ruimte genoeg voor nieuwe caches ;)

  Dat een beminnelijk mens als Barny een ban krijgt hier komt natuurlijk niet als een verrassing. Is het tijdelijk of heeft hij het voor eeuwig verkorven?

  Als ik een nieuwe cache ga leggen, dan zal ik Opencaching zeker niet vergeten. Als die tenminste voortuincaches accepteren.

 4. 46 minuten geleden zei Peetee:

  De belangrijkste ontwikkeling is wel dat er continu nieuwe geocachers komen. Het zou me niet verbazen dat ook de coronacrisis daarbij geholpen heeft.

  Net even rond gezapt in de buurt als premium lid. Het lijkt er op dat nog steeds dezelfde veelleggers hier de buurt stevig in hun greep hebben. Bewondering voor hun vasthoudendheid is op zijn plaats <_<. Op het oog lijkt de locatie die ik op het oog heb voor mijn nieuwe cache nog vrij. Maar met al die mystery caches in de buurt weet je het nooit.

  En zelf weer eens cachen? In Lelystad heb je de helft aan geocaches, omdat 180 graden hier water is. Van de resterende 180 graden is ongeveer de helft stevig in de greep van voornoemde veelleggers. Blijft Almere over. Nog even over denken.

 5. 17 uur geleden zei Linkalovers:

  Vanavond ( 00:10 ) nog even naar de komeet NeoWise kunnen kijken en uiteindelijk gevonden. Nu is de komeet echter zonder verrekijker nauwelijks te zien. Het is dat ik wist waar te kijken en dan zie je een 'veeg'. Iets hoger dan de vorige keer, maar veel dimmer. Met de verrekijker is het nog maar een vaag stipje, maar de waaier is nog wel duidelijk te zien.

  Ik vrees dat voor de fotografen het beste moment al is geweest. De komeet wordt steeds dimmer, lijkt het.

  Misschien valt het mee

 6. Op 11/11/2017 om 8:51 PM zei barny:

  pas toen ik hem zag staan weet ik dat ik een fout heb gemaakt, de fout om Died uit te dagen om naar dit te gaan, dit te ervaren, dit te zien, dit te voelen, ik heb spijt, heel veel spijt en ik hoop dat je me het kan vergeven dat ik de oorzaak ben van dit

  Terugkijkend moet ik bekennen dat dit inderdaad het begin van het einde was voor mij.

 7. 5 uur geleden zei technetium:

  Een slowcacher vind een (1) cache. Een fastcacher vind er 99. Dat betekend dat 99% van de logjes van fastcachers komen, terwijl zij slechts 50% van de cachers uitmaken.

  Of je wint de loterij, of je verliest hem. Kans is dus 50%.

   

  Qua logomvang is de bijdrage van die %1 minstens gelijk aan die 99% tezamen.

  • Leuk 1
×
×
 • Nieuwe aanmaken...