Spring naar bijdragen

Berenboot

Leden
  • Aantal bijdragen

    270
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    24

Berichten geplaatst door Berenboot

  1. Om nog maar niet te spreken van moeilijke (onmogelijke?) Multi's en Mysteries waarvan men alleen de coördinaten kan bemachtigen door bepaalde events te bezoeken. 

    Nou, dan maar niet, er blijven nog genoeg andere caches over om te doen

    • Leuk 2
  2. De ignorebak kun je ook prima vullen rechtstreeks op de site. Boomklimmers en diepzeecaches gaan  er gelijk op. Ook veel hengelcaches, hier in de buurt is er een trend deze in de stratosfeer te hangen, zo hoog dat je er met een flinke hengel nog niet bij kunt. Nou, die gaan ook door naar de ignore lijst. Het moet wel leuk blijven.

  3. Op 29-1-2023 om 22:34 zei peter-saskia:

    Dank voor de reacties. Geeft een beetje inzicht in hoe anderen er over denken.

    Wij zal al even aan het rondkijken voor een andere GPS ter vervanging van onze oudere Oregon. Lijkt er echter op dat de Oregon serie niet meer bijgewerkt wordt en dus EOL is.

    Maar Oregon niet weggooien, blijft een handig  ding voor wherigo's 

  4. Gebruik naar volle tevredenheid de 64sx, hiervoor jarenlang een etrex 20. Voor de wherigo's heb ik ook nog een oude oregon, aan/uit knopje stuk, maar kan nog prima aangezet worden met een potloodje. Hou zelf niet zo van een touch-screen, omdat je bij een onhandige aanraking allemaal dingen krijgt waar je niet om gevraagd heb. 
    Bovendien is het scherm van een toetsbediend toestel duidelijker afleesbaar.

    Ik ken maar een nadeel van de 64sx, als je handmatig coördinaten invoert, heb je vier cijfers achter de komma, nutteloze toevoeging

    • Dank 1
  5. Kan ook zo:
    1. Open whereyougo
    2 Instellingen
    3.Open algemeen
    4. Bij "wherigo map":  storage/emulated/0/Download/

    Als je nu, bijvoorbeeld in c:geo een wherigo aanklikt en download komt deze nu in mapje download en kun je naar hartenlust Wherigo-en :D

  6. Hoi Finch

    Welkom op deze site:

    Als je een goedkopere GPS zoekt, er staan er dikwijls hier op deze sit en anders op marktplaats. Sommigen cachen met een telefoon, maar ik vind het nix, onzuiver en snel leeg.

    Het premium lidmaatschap kost een tientje of drie geloof ik, nog geen dubbeltje per dag, en geeft toegang tot veel meer en dikwijls de mooiere caches 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...