Spring naar bijdragen

fastronald

Leden
  • Aantal bijdragen

    188
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door fastronald

  1. Die truien heb ik geen interesse in, maar wat mij wel erg leuk lijkt zijn de petjes

    Je kan ook gewoon een badge kopen in de goodiesschop en die op een pet naaien of borduren.

     

    Ja.. en ik kan natuurlijk zelf een petje knippen uit de punt van een vuilniszak en daar een sticker op plakken.. ;)

     

    Nico

    :D;):lol: Bedankt! ik heb weer even gelachen ;).

  2.  

    Wij, Doler & Co, zijn al meer dan 30 jaar samen en beiden 50+ ( resp. 53 en 52 jaar oud )

     

    Maar het gaat er niet om hoe oud je bent, maar hoe jong je je voelt :P

     

    Vorig jaar hebben we nog met ons tweetjes ( en zo'n 12 meter spanband ) deze uitdaging gelogd. [^]

     

    http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...36-53f7aee0354d

     

    Laat de jonkies dat maar 'ns nadoen :lol1:

     

    groetjes, Doler & Co

    Iemand heeft mij ooit verteld dat als de oudjes de jonkies gaan uitdagen dat je dan pas echt oud bent! :D Ik ben pas 42 :o maar ik zal dat voorlopig nog niet doen :)

  3. Hoi,

    als ik logs van hunter doe dan zie ik maar 17 caches gevonden, terwijl er dat 18 zijn. ;)

    Deze staat er niet bij: DiHaRwP 4: Sein

    Ik heb daar al opnieuw een logje gemaakt maar dat hielp niet. In de statistieken zegt hij wel dat er 18 gevonden zijn, maar deze laat hij dus niet zien in de logs van hunter.

    Hoe kan dit? Ik wil hem er wel bij hebben als newbie... :(

    Hoelang heb je al gewacht? Meestal staat hij er de volgende dag wel bij hoor! :clap:

  4. Nou bedankt hoor! :) Bij mij werkt alles weer en staat de teller weer gelijk... Alleen Int.space station van welleer wil er niet op (GCC349) maar als dat alles is! Laat dan maar.... Thnx voor al het werk!!!!! :blink:

     

    Ja dat is gek, dat is ook de enige die bij mij ontbreekt :P

    Zou hier een verklaring voor zijn?

     

    Hans

     

    Geen idee, Hans. Maar je kunt ophouden om hem via de DHZ te loggen dat heb ik inmiddels al zo vaak gedaan dat dit echt niet werkt. Misschien dat iemand anders ons kan helpen? en anders maar niet. Is ook niet zo belangrijk hé!

    groet terug, Ronald.

  5. Ook hier wordt aangegeven: Niet geactiveerd

    Helaas ben je op dit moment de "aanvullende functionaliteit" nog niet geactiveerd waardoor je de zojuist gevraagde pagina nog niet kunt gebruiken.

     

    En als ik de code wil aanvragen staat er: Je hebt de aanvullende functionaliteit al geactiveerd. Daardoor is het niet mogelijk een activatiecode aan te vragen.

     

    Dus: het gaat niet zo lekker, maar dit is voor mij niet zo belangrijk hoor! Heb slecht even gekeken omdat het gevraagd werd :yes:

  6. Wat een stelletje zeikerds zijn jullie toch. Herbaut Hunters en Geoman hebben al uitgelegd waar de fout ligt. Maar toch door blijven gaan. Jantje mist er 2, Pietje wel 4 en ga zo maar door.

    Begin nu niet te zeuren dat ook ik hier al eerder een bericht op gezet heb met een gemist aantal caches, dit was voor er bekend was waar de fout lag.

    Nu en HH en Geoman aangegeven hebben wat er mis is, stop dan a.u.b. met het geleuter. Ik ben er van overtuigd dat het weer goed komt.

    Alles is ondertussen gezegd, met ieder bericht wat je hier nog plaatst maak je jezelf alleen belachelijk vanwege het feit dat lezen waarschijnlijk niet je sterkste kant is!

    Ruud :huh:

     

     

    Phfff Biertjuh heeft gesproken :) en nu maar hopen dat die 1584 berichten van jou allemaal even effectief geweest zijn! ;) Laat ze toch.............. :lol1:

  7. In principe komen alle caches eens in de zoveel tijd weer langs om bijgewerkt te worden. Dit proces heeft de minste prioriteit en hoe meer andere aanvragen komen om cachelogs bij te werken, des te langer het duurt dat alle caches weer langsgekomen zijn. Echter, het is daarom nog niet onmogelijk dat er fouten in de logs terecht komen op geocaching.nl. Indien dit gemeld wordt bij dhz at geocaching.nl, wordt getracht dit te herstellen.

    Maar niets is foutloos, zeker niet als je niet alles (lees geocaching.com) in de hand hebt.

    In principe is het zo, dat als iets goed werkt, je er met je tengeltjes vanaf moet blijven. Tot gisteravond klopte alles perfect, maar dan is er weer iemand die denkt dat hij er verstand van heeft en denkt iets te "moeten" verbeteren waardoor hij het hele systeem verkl**t. Als diegene niet weet waar hij mee bezig is, laat hij er dan af blijven!

    Ruud :beerchug:die er nu 24 mist

    Inderdaad zwaar kl... :cry: ik mis er maar 6 en 2 "eigen" caches zijn ineens van de lijst. Ra ra hoe kan dat toch???? :lol:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...