Spring naar bijdragen

BeeksePythagoras

Leden
  • Aantal bijdragen

    72
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Berichten geplaatst door BeeksePythagoras

  1. Ik heb sinds een paar maanden een multi liggen die vanuit plaatsen in Nederland wordt bezocht. Bestaat er een query die inzichtelijk maakt waar al deze personen vandaan komen? Het liefst zichtbaar gemaakt in een kaartje van Nederland.

  2. Ik ben bezig om mijn multi uit te zetten in het bos. Omdat er al een andere multi en earth cache liggen, moet ik wat passen en meten met de wp's. Ik twijfel echter of je ook bij earthcaches 161m moet aanhouden. Ik dacht namelijk alleen bij fysieke wp's. Klopt dat?

  3. Ik gebruik c:geo op mijn telefoon om naast mijn GPS mee te geocachen. Is er ook zo'n tooltje voor de Iphone? Dus een tool voor de Iphone waarmee je ook heel makkelijk coördinaten mee kunt invoeren en kunt navigeren?

    Kun je trouwens met c:geo ook waypoints markeren net zoals je dat met de GPS kunt? Ik heb dat nog niet gevonden.

  4. Een multi waarbij kinderen zich niet vervelen. Nou loop ik zelf veel multi's in de bossen rond Hilvarenbeek, Oisterwijk enz. Die drie van mij (5, 7 en 9) lopen alle drie met gemak 6km door de bossen heen. Mijn zwager en zus wilden graag kennis maken met dit spelletje om de kinderen ook mee naar buiten te krijgen. Alleen zij zijn nog niet heel veel gewend. Ik denk dat voor hun dus vooral een aantrekkelijke route van belang is. Een 'saaie' route met een leuke doos levert denk ik toch al snel de bekende vraag: wanneer gaan we naar huis?

  5. Ik doe vast nog iets fout. Ik heb FindStatGen3 geinstalleerd. Ik heb twee databases: default (daar heb ik caches in staan waar ik mee bezig ben), en een database Caches found waar ik de gevonden caches in heb geladen. Ik laat de macro starten met de Cashes Found database in beeld. Na het starten van de macro, klik ik Options aan en zorg ervoor dat bij Found Caches Database 'Caches Found' staat geselecteerd. Als ik dan op OK druk gaat de macro draaien en schiet hij toch op de Default database. Vervolgens stopt de macro omdat hij geen gevonden caches in de default database kan vinden. Rara hoe kan dit?

  6. Ik wil graag een grid in mijn statistieken die je een overzicht geeft van de maanden/jaren waar de gevonden caches uit stammen. Ik gebruik daarvoor in GSAK de macro HTML_PlacedDate. Ik had eerst FindStatGen gebruikt maar die geeft niet zo'n grid, of ik doe iets fout. Vervolgens kopieer ik de HTML code naar Mijn Profiel - Profiel Details en sla de veranderingen op. Als ik dan op Preview Profile Details druk dan zie ik het grid verschijnen.

    Ik zie het echter niet terug in Your Statistics. Heb ik iets fout gedaan? Is dit de goede manier?

    Alvast bedankt!

  7. Tijdens inspectie van mijn cache kwam ik iemand tegen die bij een boomstam een grote paddestoel aan het fotograferen was. Hij vertelde dat het om de kammetjesstekelzwam ging. Een paddestoel die tot nu toe slechts eenmaal in Nederland op de Veluwe is aangetroffen. Ook bijzonder was dat hij zich uitstrekte over de hele boomstronk. De paddestoelexpert vertelde om er van te genieten omdat je dit maar 1x in je leven meemaakt. Hij maakt al 35 jaar foto's van paddestoelen en was deze nog niet tegengekomen. De paddestoel komt normaal gesproken in het jura gebergte voor. Hij is een beetje ver van huis dus. Ik heb een aantal foto's geplaatst op mijn cache site: http://www.geocaching.com/geocache/GC424XP_eet-gezond-eet-een?guid=7fb1670c-df66-4e0d-b56d-5e31c16ae28a

×
×
  • Nieuwe aanmaken...