Spring naar bijdragen

cve.gps

Leden
  • Aantal bijdragen

    127
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door cve.gps

  1. Begin mei ben ik uitgenodigd om aan Nederlandse GPS/Geocache geïnteresseerden een beginnerscursus Geocaching te geven in Frankrijk. Heeft iemand wellicht een recente powerpoint presentatie die ik mag gebruiken? Bij voorbaat dank.

  2. Ik vond het voordeel van het touchscreen enorm tegenvallen, omdat alles nu alleen maar via allerhande menu's te bereiken is, in plaats van direct via een knop. En in plaats van gebruik te maken van de flexibiliteit die een touchscreen biedt om allerlei contekst-bepaalde knoppen op het scherm te maken, afhankelijk van het scherm waar je in zit, moet je steeds heen en terug naar het hoofdmenu om naar een andere functie te gaan.

     

    Gelukkig kun je een eigen menu aanmaken, met de functies die je het meest gebruikt vooraan.

    Had hiervoor de Vista HCx, maar vind de 300 top. Ingeven coordinaten middels touchscreen is veeeel handiger dan dat kleine stickie. Ik heb het afgelopen half jaar nog geen vastloper meegemaakt - en mijn Oregon ook niet :thumbdown:

  3. 1. Als premium member inderdaad een Query, en dan via GSAK. Schiet 'ie ze er zo voor je in.

     

    2. Vanuit GSAK kun je de cachebeschrijving als HTML laten exporteren, die in een PDA te lezen zijn. Waarschijnlijk ook in een smartphone (?)

     

     

    Tip: GSAK heeft een trail-periode van 21 dagen, dus kort voor je vakantie kun je alles doen. Wil je daarna meer, dan GSAK-registratie kopen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...